Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / J2US Σχοινάς – Γαρμπή: Το ντουέτο και το παθιασμένο φιλί
LIFESTYLE

J2US Σχοινάς – Γαρμπή: Το ντουέτο και το παθιασμένο φιλί

J2US Σχοινάς - Γαρμπή: Το ζευγάρι ανέβηκε στη σκηνή και χάρισε στο κοινό μια μοναδική ερμηνεία - Δείτε βίντεο

Στο χθεσινό σόου του «Just the 2 of Us», ο guest κριτής δεν ήταν άλλος από τον Διονύση Σχοινά. Ο τραγουδιστής όμως, εκτός από το να κρίνει τις εμφανίσεις των διαγωνιζόμενων, ανέβηκε κι ο ίδιος στη σκηνή για να ερμηνεύσει τις μεγάλες του επιτυχίες. Αυτό που ενθουσίασε ωστόσο, το κοινό ήταν η αφιέρωσή του στη σύζυγό του, Καίτη Γαρμπή, η οποία φέτος βρίσκεται κι εκείνη στην κριτική επιτροπή του σόου. Πιο συγκεκριμένα, ο Διονύσης Σχοινάς τραγούδησε τα «Συγκοινονούντα Δοχεία» και είπε: «Αφιερωμένο στο κορίτσι μου».

Στη συνέχεια, ήρθε η ώρα για το ντουέτο τους. Ο τραγουδιστής ξεκίνησε να ερμηνεύει το «Ατόφιο Χρυσάφι» και στις πρώτες κιόλας νότες, κατευθύνθηκε προς την κριτική επιτροπή και σήκωσε την Καίτη Γαρμπή για να ανέβει κι εκείνη στη σκηνή. Το ζευγάρι χάρισε στο κοινό μια μοναδική ερμηνεία κι έκλεισε το ντουέτο του με ένα παθιασμένο φιλί.

J2US: Δεν τους έσωσε το κοινό από την τελευταία θέση

Για έξι νέες ώρες βρέθηκε ο Νίκος Κοκλώνης με το J2US στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, το βράδυ του Σαββάτου, μέσα από το πρόγραμμα του Alpha. Τα διαγωνιζόμενα ζευγάρια που ανέβηκαν στη σκηνή του J2US έδωσαν ξανά τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να εντυπωσιάσουν κοινό και κριτές για να παραμείνουν μια εβδομάδα ακόμα. Για ένα ζευγάρι έμελλε, όμως, τούτη η νύχτα να είναι και η τελευταία μπροστά στο τηλεοπτικό κοινό του μουσικού σόου του Alpha.

Έτσι, λίγο πριν τις δύο τα ξημερώματα, ο Νίκος Κοκλώνης κλήθηκε να ανακοινώσει τα αποτελέσματα από τον συμψηφισμό της βαθμολογίας της κριτικής επιτροπής και της ψηφοφορίας των τηλεθεατών. Όποιοι κι αν βρέθηκαν στην πρώτη ή στην τελευταία θέση του πίνακα κατάταξης από τους κριτές, τον τελευταίο λόγο έχει πάντα το τηλεοπτικό κοινό στο J2US που μπορεί να ανατρέψει το αποτέλεσμα.

Έτσι, από το J2US σε αυτό το live αποχώρησαν η Βίκυ Κουλιανού και ο Άρις Πετράκης που βρέθηκαν τελευταίοι στην βαθμολογία των κριτών χωρίς όμως το κοινό να καταφέρει να τους σώσει. «Είμαι σκασμένη! Στεναχωριέμαι που θα φύγει η Βίκυ και όσοι με ακούνε… η Βίκυ δεν πρέπει να λείπει από την τηλεόραση. Η Βίκυ πρέπει να είναι στην τηλεόραση για πολλούς λόγους» τόνισε, με νόημα, η Βίκυ Σταυροπούλου μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις