Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τραμπ Twitter: «Ο λαός μίλησε», έγραψε ο Έλον Μασκ
ΚΟΣΜΟΣ

Τραμπ Twitter: «Ο λαός μίλησε», έγραψε ο Έλον Μασκ

Τραμπ Twitter: «Ναι» στην επιστροφή του Τραμπ έδειξε «δημοσκόπηση» του Μασκ

Ο λογαριασμός του Ρεπουμπλικάνου πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter ήταν εκ νέου προσπελάσιμος το βράδυ του Σαββάτου μετά την απόφαση του Ίλον Μασκ να αρθεί η αναστολή της λειτουργίας του. Υπενθυμίζεται πως το «μπλόκο» του Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter αποφασίστηκε μετά από την αιματηρή επίθεση οπαδών του στο ομοσπονδιακό Καπιτώλιο την 6η Ιανουαρίου 2021.

«Ναι» στην επιστροφή του Τραμπ έδειξε «δημοσκόπηση» του Μασκ

Ο νέος ιδιοκτήτης του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης, που δηλώνει υπερασπιστής της ελευθερίας της έκφρασης, ζήτησε από τους χρήστες του Twitter να τοποθετηθούν σε «δημοσκόπηση» που οργάνωσε στην πλατφόρμα και η πλειοψηφία ψήφισε «ναι» στην επιστροφή του μεγιστάνα των ακινήτων σε αυτήν.

«Ο λαός μίλησε», έγραψε στο Twitter o Έλον Μασκ

Πριν αγοράσει το Twitter, ο Μασκ – ο οποίος τάχθηκε υπέρ των Ρεπουμπλικανών στις ενδιάμεσες εκλογές – είχε πει ότι θα ανέτρεπε την απόφαση για το «μπλόκο» στον Τραμπ, εάν αναλάμβανε τη διεύθυνση της εταιρείας. «Οι μόνιμες απαγορεύσεις θα πρέπει να είναι εξαιρετικά σπάνιες και να προορίζονται πραγματικά για λογαριασμούς που είναι bots ή spam, λογαριασμοί απάτης. Πιστεύω ότι δεν ήταν σωστό να αποκλειστεί ο Ντόναλντ Τραμπ», είπε τον περασμένο Μάιο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις