Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια σήμερα 19/11: Προβλέψεις για το Σάββατο
PLUS

Ζώδια σήμερα 19/11: Προβλέψεις για το Σάββατο

Ζώδια σήμερα 19/11: Τι λένε τα άστρα;

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Θα μπορούσες να βιώσεις κάποια δυσφορία που σχετίζεται με τα βαθύτερα συναισθήματα, τις έλξεις και τις προσκολλήσεις σου σήμερα, με τον Ήλιο στον τομέα της οικειότητας σου σε μια μικρή πρόκληση με τον Χείρωνα στο ζώδιο σου. Θεώρησέ το ένα σήμα για να δώσεις στην καρδιά σου λίγο περισσότερο χρόνο για ένα θέμα. Με τον ανάδρομο Άρη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα επίσης, η επιβράδυνση και ο επαναπροσδιορισμός του εαυτού σου είναι σημαντικός. Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της συνεργασίας σου και αναζητάς την ασφάλεια της παρέας των άλλων.

Ταύρος

Η υποστήριξη ή η κατεύθυνση μπορεί να λείπουν σήμερα και τα κίνητρα μπορεί να είναι ασαφή προσωρινά. Οι ανασφάλειες ή οι αβεβαιότητες μπορεί να διαταράξουν τη ρουτίνα ή τη διάθεση σου. Ωστόσο όσο η μέρα προχωρά έχεις την τάση να επικεντρώνεσαι στο να φτάσεις στην καρδιά ενός θέματος και αυτή η εστίαση σου κάνει καλό. Επικεντρώσου σε αυτό που αισθάνεσαι καλά για να κάνεις και συντονίσου σε αυτό που σκέπτονται ή λένε οι άλλοι όσο το δυνατόν περισσότερο. Σκέψου ότι μια προσωρινή πτώση στα κίνητρα μπορεί να σε βοηθήσει να επαναπροσδιορίσεις τον εαυτό σου.

Δίδυμοι

Οι ανασφάλειες και οι αβεβαιότητες μπορούν να διαταράξουν τη ρουτίνα ή τη διάθεση σου και ίσως να σε κάνουν να αισθάνεσαι λίγο down. Πρόσεξε τις ενέργειές σου γιατί με τον Άρη ανάδρομο στο ζώδιο σου και αμφισβητούμενο από τον Ποσειδώνα σήμερα οι άλλοι μπορεί να σε παρεξηγήσουν. Η Σελήνη μετακινείται στον τομέα της χαράς σου και συνδέεσαι με την ανάγκη σου να απολαύσεις και να εκφραστείς.

Καρκίνος

Δεν είναι απλό να εκφραστείς ή να είσαι ανοιχτή στο πρώτο μισό της ημέρας. Ίσως σήμερα να αισθανθείς ότι οι άλλοι δεν σε υποδέχονται με θέρμη. Πιθανότατα πρόκειται για ανασφάλεια παρά για την πραγματικότητα μιας κατάστασης. Μπορεί να επαναπροσδιορίζεις τον εαυτό σου πηγαίνοντας τελικά σε μια πιο παραγωγική κατεύθυνση. Καθώς προχωρά η μέρα είναι πιο εύκολο να μετακινηθείς και να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

Λέων

Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα των επικοινωνιών σου σήμερα διεγείροντας την περιέργεια σου και την ανάγκη σου για ποικιλία. Ωστόσο θα μπορούσες να αισθανθείς καταβεβλημένη με εργασίες το πρώτο μισό της ημέρας. Μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις μια απόσπαση της προσοχής ή κάποιο αποτρεπτικό κίνητρο πριν προχωρήσεις. Η εμπιστοσύνη μειώνεται κατά κάποιον τρόπο ή δεν έχεις όλα τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να διαχειριστείς μια κατάσταση. Καθώς η μέρα προχωρά βρίσκεις ευχάριστο το να βυθίζεσαι σε συζητήσεις ή σε ειδικά ενδιαφέροντα.

Παρθένος

Η Σελήνη μετακομίζει στον τομέα των πόρων σου για μια διαμονή πάνω από δυο μέρες και έχεις την τάση να θέλεις να παίξεις με ασφάλεια. Προτιμάς έναν σταθερό ρυθμό, αλλά η διάθεση σου θα μπορούσε να σε καθοδηγήσει στο πρώτο μισό της ημέρας. Θα μπορούσε να μην θέλεις να κρατάς τα πράγματα ελαφρά απλώς και να λαχταράς περισσότερο βάθος και νόημα στις αλληλεπιδράσεις σου. Ωστόσο καθώς η μέρα προχωρά είσαι λιγότερο ευαίσθητη σε αυτά που μπορεί να σκέφτονται ή κάνουν οι άλλοι, αυξάνοντας την ικανότητα σου να συγκεντρώνεσαι.

Ζυγός

Το πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να έχει μια κάπως αποπροσανατολιστική ποιότητα με τον ανάδρομο Άρη να έρχεται σε σύγκρουση με τον Ποσειδώνα. Είναι καλύτερο να προσέχεις ευσεβείς πόθους που παρεμβαίνουν στη διαδικασία σκέψης και στη λήψη αποφάσεων. Θα μπορούσες να αισθάνεσαι κουρασμένη αν έχεις αγνοήσει την ανάγκη σου για έμπνευση. Η αμφιβολία για τον εαυτό σου ή η σύγχυση είναι προσωρινή, αλλά θα πρέπει να αποφύγεις σημαντικές αγορές ή πωλήσεις και μεγάλες αποφάσεις. Η Σελήνη αργότερα κατευθύνεται στο ζώδιο σου και το να είσαι νοητικά απασχολημένη και να μαθαίνεις νέα πράγματα είναι απίστευτα ικανοποιητικό.

woman standing
Σκορπιός

Θα μπορούσες να αισθανθείς λίγο ανήσυχη ή εκτός κέντρου στο πρώτο μισό της ημέρας. Αυτή η προσωρινή φάση σου επιβραδύνει αρκετά τα πράγματα και σου δίνει χρόνο για να εξερευνήσεις εναλλακτικές διαδρομές οδηγώντας σε τελικά σε χρήσιμες προσαρμογές. Η πτώση της αυτοπεποίθησης μπορεί να σε βοηθήσει να δεις ελαττώματα σε ένα σχέδιο, αλλά είναι σημαντικό να αποφύγεις να τα μεγαλοποιείς. Μετά από ένα σύντομο αίσθημα αμφιβολίας θα είναι εύκολο να συντονίσεις τα μη απαραίτητα και να απολαύσεις μια πιο εστιασμένη προσέγγιση της ημέρας.

Τοξότης

Αυξάνονται οι φιλοδοξίες και τα κίνητρά σου. Ίσως χρειαστεί να κάνεις κάποια αναδιοργάνωση για να επιστρέψεις σε καλό δρόμο. Οι άνθρωποι γύρω σου μπορεί να ασχολούνται αρκετά με σένα ή κάτι που αφήνεις να αιωρείται μπορεί να βαραίνει το μυαλό σου. Γίνεται πιο εύκολο να ρυθμίσεις τους περισπασμούς ή το θόρυβο και να εργαστείς για τους στόχους σου καθώς προχωρά η μέρα.

Αιγόκερος

Οι ανασφάλειες ή τα ζητήματα που μένουν σε εκκρεμότητα μπορεί να κυριεύουν τις σκέψεις σου προσωρινά, αλλά είναι εύκολο να τα αφήσεις καθώς προχωρά η μέρα. Ενώ το πρωί μπορεί να σε βρει να παλεύεις με την αμφιβολία ή οι περιστάσεις φαίνεται να δοκιμάζουν τα τρωτά σου σημεία, μπορείς να προχωρήσεις πέρα από αυτό ή έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις τα πάντα προς όφελος σου καθώς προχωρά η μέρα. Είναι μια καλή στιγμή για να κάνεις ένα διάλειμμα από τη συνηθισμένη καθημερινή συνήθεια.

Υδροχόος

Η διάθεσή σου μπορεί να είναι μία στα πάνω και μία στα κάτω της το πρώτο μισό της ημέρας και μπορεί να χρειαστείς συναισθηματική αναπλήρωση. Είναι καλύτερο να ξεκουραστείς και να σκεφτείς πριν προχωρήσεις κάτι. Ο επαναπροσδιορισμός του εαυτού σου είναι πολύ λογικός με τον ανάδρομο Άρη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θολώνοντας λίγο τα πράγματα. Μπορεί να υπάρχουν αμφιβολίες για τη διαχείριση, αλλά η επιβράδυνση και κάποιος δισταγμός μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις τον εαυτό σου. Ίσως χρειαστεί να ενημερώσεις τους άλλους για τα όρια σου εάν σε πιέζουν.

Ιχθείς

Τα επίπεδα κινήτρων πέφτουν το πρώτο μισό της ημέρας με τον ανάδρομο Άρη να συγκρούεται με τον Ποσειδώνα. Ίσως δυσκολεύεσαι να συνδεθείς σήμερα ή να νιώθεις ότι η διαίσθησή σου δεν λειτουργεί. Πάρε τον χρόνο σου και στόχευσε να μάθεις περισσότερα για το τι επιθυμείς πριν κάνεις μεγάλες κινήσεις. Μια σύντομη βουτιά στην πίστη ή τον ενθουσιασμό σου για ένα θέμα είναι πιθανή. Καθώς η μέρα προχωρά ή αυτοπεποίθηση σου ανεβαίνει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις