Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Παυλίδου – Παπαγιάννης συνέντευξη: Η αντίδραση της ηθοποιού
LIFESTYLE

Παυλίδου – Παπαγιάννης συνέντευξη: Η αντίδραση της ηθοποιού

Παυλίδου - Παπαγιάννης συνέντευξη: Δείτε τις φωτογραφίες που κοινοποίησε η ηθοποιός

Ορισμένες αναρτήσεις έκανε η Σοφία Παυλίδου, μετά τη συνέντευξη που έδωσε ο Μάνος Παπαγιάννης στο «Πρωινό». Ο ηθοποιός κρίθηκε ένοχος στη δικαστική διαμάχη με τη συνάδελφό του και του επιβλήθηκε ποινή τεσσάρων μηνών με αναστολή. Τέσσερα χρόνια μετά το συμβάν με την Σοφία Παυλίδου, «έλυσε» τη σιωπή του και έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό», σχετικά με την υπόθεση. Σε αυτή, δήλωσε πως: «Η Σοφία Παυλίδου μου υποσχέθηκε ότι θα με καταστρέψει, θα με διαλύσει, θα με θάψει ζωντανό και τα κατάφερε, ανεξαιρέτως του αποτελέσματος της δίκης».

Η ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να τοποθετηθεί έμμεσα επί του θέματος και αναδημοσίευσε μερικά υποστηρικτικά προς το πρόσωπό της σχόλια από την ομάδα «Γυναίκες Καριέρας». Σε αυτά αναφέρεται: «Είναι ντροπή να δίνετε χώρο και δημόσιο βήμα σε έναν κακοποιητή και μάλιστα, αμέσως με το που καταδικάστηκε από το ελληνικό δικαστήριο. Είναι δε εξαιρετικά επικίνδυνο να τον ακούμε να κατηγορεί το θύμα και να χρησιμοποιεί μεγαλεπήβολες εκφράσεις όπως ότι η Σοφία Παυλίδου δεν είχε άλλο καημό από το πώς να του καταστρέψει την καριέρα, αντί να εκμεταλλευτεί τον τηλεοπτικό χρόνο για να ζητήσει έστω και τώρα ένα συγγνώμη».

«Αυτή η συνέντευξη δεν σας τιμάει καθόλου»

Η ιστορία που κοινοποίησε η ηθοποιός γράφει: «Αυτή η συνέντευξη δεν σας τιμάει καθόλου. Αναλογιστήκατε μήπως πώς μπορεί να νιώσαμε όλες εμείς οι γυναίκες που έχουμε πέσει θύματα παραβατικών συμπεριφορών και τώρα βλέπουμε στην τηλεόρασή μας να διαστρεβλώνεται το δεδικασμένο; Άρα αν διασύρεται έτσι ακόμα και τώρα μια γυναίκα που έχει δικαιωθεί νομικά, εμείς οι υπόλοιπες πώς θα βρούμε τη δύναμη να μιλήσουμε; Και γιατί; Προς ελληνική τηλεόραση: Τα θύματα τα σεβόμαστε γενικώς και όχι μόνο όταν μας βολεύουν για να κάνουμε νούμερα με τις αποκαλύψεις της κακοποίησής τους. Υ.Γ. Αφιερωμένο στη Σοφία Παυλίδου και σε όλες τις Σοφίες εκεί έξω». Δείτε τα stories που κοινοποίησε η Σοφία Παυλίδου:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις