Μια.. δραστική απόφαση για να χάσει κιλά

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μια.. δραστική απόφαση για να χάσει κιλά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Βρήκε αυτό τον αμφιλεγόμενο τρόπο για να αδυνατίσει και κατάφερε να χάσει 14,3 κιλά σε 7 εβδομάδες

16.11.2022 | 13:25

Μια γυναίκα από τη Νότια Αφρική πήρε μια δραστική απόφαση για να χάσει βάρος. Πήγε στον οδοντίατρο και τοποθέτησε μια συσκευή σύσφιξης ανάμεσα στα δόντια της για να κρατήσει το στόμα της κλειστό. Η Aviwe Mazosiwe, η οποία ήταν 106 κιλά, έπρεπε να χάσει βάρος προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση μείωσης στήθους. Κατέφυγε σε μια μέθοδο που οι γιατροί δεν συνιστούσαν καθώς της πρότειναν πειθαρχία στο φαγητό και σωστή διατροφή.

Η Aviwe όμως είχε άλλη άποψη και έδειξε την πρόοδο που σημείωσε στον λογαριασμό της στο TikTok. Στις 27 Ιουνίου, τοποθετήθηκε στο στόμα της η συσκευή. Είπε επίσης ότι έχει λάβει τόσο αρνητικά όσο και θετικά σχόλια. «Έλαβα πολλά αρνητικά σχόλια, αλλά δεν μπορώ να τα θυμηθώ όλα, γιατί προσπάθησα να μην επικεντρωθώ σε αυτά», είπε. «Είναι τρελό πόσοι άνθρωποι επικεντρώνονται τόσο πολύ στον εμετό», είπε για τις ερωτήσεις σχετικά με το τι πρέπει να κάνει όταν πρέπει να κάνει εμετό.

@a_vee19 It’s gonna be a hectic 6 weeks but here goes, day 1 of #slimmingwires #slimming #weightloss #fyp #LVLUPHotline #fypシ #fypage #fypagetiktok #southafricantiktok #southa #diet ♬ original sound – Makayla
14,3 κιλά σε επτά εβδομάδες

Η Aviwe κράτησε κυριολεκτικά το στόμα της κλειστό για επτά εβδομάδες όταν έχασε 14,3 κιλά τρώγοντας μόνο υγρές και παχύρευστες τροφές, όπως σούπες και χυμούς. Η διαδικασία σίτισης απαιτούσε υπομονή, καθώς υπήρχε πολύ λίγος χώρος για να περάσει η τροφή. Όταν έβγαλε τη συσκευή, η Aviwe παρήγγειλε ένα μπέργκερ από το αγαπημένο της μέρος. «Αφού αφαίρεσα τα σιδεράκια, έπρεπε να περιμένω μερικές ημέρες. Χρειάζεται μια ή δύο ημέρες πριν μπορέσεις να ανοίξεις το στόμα σου διάπλατα ή να μασήσεις άνετα, επειδή ο μυς δεν τεντώνεται εύκολα όταν βρίσκεται ακινητοποιημένος για καιρό». Μετά την ατασθαλία με το μπέργκερ, επέστρεψε στη δίαιτα κάνοντας διαλειμματική νηστεία, η οποία περιλαμβάνει τη μη κατανάλωση φαγητού για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Exit mobile version