Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μαλλιοτράβηγμα viral – Βρετανία: Πελάτες τσακώνονται για να προλάβουν τις προσφορές
ΚΟΣΜΟΣ

Μαλλιοτράβηγμα viral – Βρετανία: Πελάτες τσακώνονται για να προλάβουν τις προσφορές

Μαλλιοτράβηγμα viral - Βρετανία: Χάος επικράτησε σε σούπερ μάρκετ, με τους πελάτες να τσακώνονται για τις εκπτώσεις

Viral έχει γίνει ένα βίντεο από τη Βρετανία, που δείχνει εξαγριωμένους πελάτες σούπερ μάρκετ να σπρώχνονται και να τσακώνονται για να προλάβουν να πάρουν τρόφιμα με έκπτωση. Το βίντεο, που δημοσιεύτηκε στο TikTok, μετράει σχεδόν 7 εκατομμύρια προβολές και 220 χιλιάδες likes. Στο αστείο TikTok φαίνεται το χάος που επικράτησε σε υποκατάστημα της γνωστής αλυσίδας «Tesco», όταν εργαζόμενη έβαλε τους εκπτωτικούς κωδικούς και απομακρύνθηκε άρον-άρον, καθώς φαίνεται κατάλαβε ότι οι πελάτες ήταν έτοιμοι για «μάχη». Μάλιστα, χαρακτηριστική είναι η γκριμάτσα της υπαλλήλου, όταν καταλαβαίνει το «χαμό» που επικρατεί πίσω της.

Μόλις η υπάλληλος έβαλε τους εκπτωτικούς κωδικούς στα τρόφιμα, οι πελάτες άρχισαν να σπρώχνονται για να προλάβουν να πάρουν τα προϊόντα σε προσφορά, γεγονός που αποτυπώνει το άγχος που επικρατεί από την αύξηση του κόστους ζωής.  Μέχρι στιγμής, άγνωστο παραμένει σε ποιο υποκατάστημα εκτυλίχθηκε το πρωτοφανές σκηνικό. Ένας χρήστης του TikTok έγραψε ότι σε κάποιο υποκατάστημα τοποθετήθηκε εμπόδιο για να τοποθετήσουν οι πωλητές τα σήματα με τις εκπτωτικές προσφορές. Κάποιοι πάντως αφήνουν αιχμές για το κομμάτι των προσφορών, υποστηρίζοντας ότι το μαλλιοτράβηγμα έγινε για 20, το πολύ για 40 πένες.

@bordzsi91 Hunger games in tesco #tesco #hungergames #fy #fyp #foryou #foryoupage #tiktok #viral #shopping #clubcard #shopping #candycrush10 #tescosfinest #savemoney ♬ eredeti hang – Bordzsi

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις