Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Μαντόνα Instagram: Ζητά να σταματήσουν να… της κάνουν bullying
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μαντόνα Instagram: Ζητά να σταματήσουν να… της κάνουν bullying

Δείτε το insta story που δημοσίευσε η ποπ σταρ

Μετά τις προκλητικές της αναρτήσεις, η Μαντόνα ζητά από τον κόσμο να σταματήσει να ασχολείται μαζί της. Η βασίλισσα της ποπ φαίνεται πως έχει πέσει στα μάτια κάποιων, με τη συμπεριφορά της, καθώς οι αναρτήσεις της κάθε άλλο παρά ανταποκρίνονται στην ηλικία, αλλά και την εικόνα που είχε χτίσει μέχρι σήμερα. Τα υπερβολικά φίλτρα που χρησιμοποιεί στις φωτογραφίες της δεν φαίνεται να απασχολούν πλέον το κοινό της, καθώς η προκλητική της συμπεριφορά μάλλον είναι για αυτό, μεγαλύτερο πρόβλημα. Η ποπ σταρ αναρτά συνεχώς βίντεο και στιγμιότυπα, στα οποία φορά σέξι εσώρουχα, χορεύει twerk, ανταλλάσσει προκλητικά φιλιά με γυναίκες, πίνει νερό από το μπολ του σκύλου της και γενικότερα, προχωρά σε πράξεις που κάθε άλλο παρά ταιριάζουν στη Μαντόνα που ήξεραν μέχρι τώρα οι θαυμαστές της.

Δεν είναι λίγα τα σχόλια που έχει προκαλέσει, ενώ ακόμα και ο 50 Cent έκανε πρόσφατα μια ανάρτηση στην οποία αναφέρει ότι η συμπεριφορά της στα social media δεν ταιριάζει στην ηλικία της. «Η Μαντόνα χρησιμοποιώντας τη ραπ μουσική, για να επηρεάσει το κοινό της στο TikTok, είναι αξιολύπητη και πραγματικά διαταράσσει το πνεύμα μου. Είπα σε όλους ότι η γιαγιά κάνει βλακείες, σαν παρθένα στα 64», έγραψε ο ράπερ, αφήνοντας υπονοούμενα για το δημοφιλές κομμάτι της «βασίλισσας της ποπ», «Like a virgin».

«Σταματήστε να κάνετε bullying στη Μαντόνα, επειδή απολαμβάνει τη ζωή της»

Σε ένα νέο Instagram story που δημοσίευσε η σταρ στον προσωπικό της λογαριασμό, η ίδια αναφέρει πως απλώς «απολαμβάνει τη ζωή της», ενώ ζητά από τον κόσμο να σταματήσει να ασχολείται μαζί της. «Σταματήστε να κάνετε bullying στη Μαντόνα, επειδή απολαμβάνει τη ζωή της», γράφει πάνω σε μια φωτογραφία με το πρόσωπό της.

μαντονα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 50 Cent (@50cent)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις