Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Λαβρόφ νοσοκομείο: Η χαλαρή ανάρτηση διάψευσης απο τον Ρώσο υπΕΞ
ανάρτηση

Λαβρόφ νοσοκομείο: Η χαλαρή ανάρτηση διάψευσης απο τον Ρώσο υπΕΞ

Λαβρόφ νοσοκομείο: Με μπλουζάκι και σορτς

Ο Ρώσος υπ. Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ με βίντεο που αναρτήθηκε στα social media από το Μπαλί έδωσε τέλος στις πληροφορίες που μετέδωσαν νωρίτερα μεγάλα ΜΜΕ και ανέφεραν ότι έχει μεταφερθεί εκτάκτως σε νοσοκομείο με καρδιολογικό πρόβλημα. Μάλιστα το βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα δείχνει τον Σεργκέι Λαβρόφ με χαλαρή περιβολή να προετοιμάζεται όπως λέει για τη σύνοδο Κορυφής της G20, καλώντας τα διεθνή ΜΜΕ να μεταδίδουν μόνο αληθινές πληροφορίες. «Λοιπόν, γράφουν εδώ και περίπου δέκα χρόνια ότι ο πρόεδρος μας είναι άρρωστος», είπε ο 72χρονος Λαβρόφ, σε βίντεο όπου εμφανίζεται, ντυμένος με βερμούδα και μπλουζάκι να διαβάζει έγγραφα στο μπαλκόνι του δωματίου του. «Αυτό είναι ένα είδος παιχνιδιού που δεν είναι καινούργιο στην πολιτική», είπε.

Νωρίτερα, το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών είχα διαψεύσει ως fake news πληροφορία του Associated Press ότι ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών διακομίσθηκε στο νοσοκομείο μετά την άφιξή του στο Μπαλί. Και το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS μετέδωσε ότι ο Λαβρόφ βρίσκεται στο ξενοδοχείο του και ετοιμάζεται για την σύνοδο κορυφής της G20.

Ο κυβερνήτης του Μπαλί, Ι Ουαγιάν Κόστερ δήλωσε πάντως ότι ο Λαβρόφ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τσεκ απ και επέστρεψε αμέσως.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις