Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κωνσταντίνος Εμμανουήλ – Νάνσυ: “Είμαστε πάλι μαζί – Ο κόσμος τρώει ό,τι του πουλάω»
LIFESTYLE

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ – Νάνσυ: “Είμαστε πάλι μαζί – Ο κόσμος τρώει ό,τι του πουλάω»

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ - Νάνσυ: Τι είπε για όσα λένε σχετικά με τις προτιμήσεις του

Στο Λονδίνο βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αφού όπως αποκάλυψε μέσα από τα Instastory του η κρίση που πέρασε η σχέση του με την αγαπημένη του Νάνσυ ανήκει στο παρελθόν και οι δυο τους πλέον είναι και πάλι μαζί και πολύ ερωτευμένοι. Πριν αναχωρήσει για Λονδίνο όμως, η κάμερα της εκπομπής “Open Weekend” και εκείνος αποκάλυψε πως αποφάσισε να δώσει ακόμη μια ευκαιρία στη σχέση του με τη Νάνσυ. «Υπήρξε μια παρεξήγηση και υπήρξε χωρισμός πριν λίγες ημέρες αλλά όλα καλά. Όταν υπάρχει έρωτας, αυτά συμβαίνουν. Το ότι χωρίσαμε και αυτό άλλαξε και τώρα πάω να αρραβωνιαστώ δείχνει ότι υπάρχει έρωτας. Θα βάλω τα γελια σε όλους που λέγανε ότι πρόκειται για fake σχέση. Θα έβρισκα μια κοπέλα στην Ελλάδα και θα με κυνηγάγατε παντού να δείτε που είμαι και τι κάνω.

Σαφώς και φοβάμαι μην ξαναυπάρξουν περιστατικά ζήλιας με τη Νάνσυ. Ήμουν ειλικρινής και της είπα ότι αν διανοηθεί να ξανασυμπεριφερθεί με αυτόν τον τρόπο… Αντιθέτως θα πρέπει να θαυμάζει τον άντρα της που έχει κοιλιακούς και γυμνάζεται και έχει αυτή τη fitness ζωή» είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Σε ερώτηση δε, της δημοσιογράφου για τα σχόλια που αφορούν τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ απάντησε, «είναι πάρα πολύ αστείο και χάνουμε χρόνο με το να συζητάμε αν κάποιος είναι gay, straight ή bye. Είναι γελοίο. Εγώ όμως χαίρομαι που έχω βγάλει αυτή την εικόνα προς τον κόσμο γιατί ό,τι θέλω τους το πουλάω και το τρώνε τέλεια».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις