Νικολούλη βόμβα: Τηλεφώνημα τρόμου στο “Φως στο Τούνελ”

ΕΛΛΑΔΑ

Νικολούλη βόμβα: Τηλεφώνημα τρόμου στο “Φως στο Τούνελ”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Νικολούλη βόμβα:Εκτός από την υπόθεση της Άρτεμις Βασίλη η Αγγελική Νικολούλη ασχολήθηκε και με την υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου

12.11.2022 | 09:25

Μήνυμα για ύπαρξη βόμβας στο στούντιο που γίνεται η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» δέχτηκε η Αγγελική Νικολούλη, την ώρα που βρισκόταν στον αέρα και εξέταζε την υπόθεση της Αρτεμις Βασίλη. «Όλα τα έχω ακούσει, είχα χρόνια να το ακούσω αυτό», ήταν η αντίδραση της παρουσιάστριας και πρόσθεσε «δεν κολώνουμε με μία βόμβα» Η δημοσιογράφος, η οποία συνέχισε κανονικά την εκπομπή αναρωτήθηκε ποιοι δεν θέλουν να βγει στον αέρα η εκπομπή και τι φοβούνται.

Η υπόθεση Μάριου Παπαγεωργίου

Εκτός από την υπόθεση της Άρτεμις Βασίλη η Αγγελική Νικολούλη ασχολήθηκε και με την υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου.

Λίγο μετά το μήνυμα για ύπαρξη βόμβας, ήρθε ένα νέο μήνυμα το οποίο έκανε την Αγγελική Νικολούλη έξαλλη.

«Μην ψάχνεις άλλο για την υπόθεση του Μάριου, η ιστορία έχει τελειώσει», ήταν το μήνυμα που εξαγρίωσε τη δημοσιογράφο, η οποία δεν άφησε την απειλή αναπάντητη.

‘Για το τούνελ δεν τελειώνει ποτέ τίποτα.’

«Αν ήταν έτσι, θα είχαμε σταματήσει και τότε δε θα ψάχναμε να βρούμε το αίμα του και να προχωρήσει η υπόθεση.

Και μας απειλείτε εσείς, και εσείς είστε και πίσω από τη βόμβα, που ο εγκέφαλος είναι στην φυλακή και οι υπόλοιποι είστε έξω και διασκεδάζετε.

Για το τούνελ δεν τελειώνει ποτέ τίποτα.

‘Οσο μπορούμε θα ψάχνουμε και είμαι σίγουρη πως θα βρεθεί το πτώμα. Παρόλο που επιχειρήσατε να τον κάψετε και τον πήγατε αλλού», είπε η δημοσιογράφος αφήνοντας ξεκάθαρες αιχμές για τους εμπλεκόμενους στην τραγική υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου.

Exit mobile version