Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ολυμπιακός – ΑΕΚ 13/11: Το κανάλι και η ώρα της αναμέτρησης
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 13/11: Το κανάλι και η ώρα της αναμέτρησης

Ολυμπιακός - ΑΕΚ 13/11: «Αν κάνουμε σωστά τη δουλειά μας θα νικήσουμε την Κυριακή», ανέφερε ο Χάμες Ροντρίγκες

Ο πρώτος γύρος στο πρωτάθλημα ολοκληρώνεται με το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» (19.30, COSMOTE SPORT 1HD). Διαιτητής της άκρως σημαντικής αναμέτρησης θα είναι ο Γκλεν Νάιμπεργκ από τη Σουηδία, ο οποίος ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μπέιγκι Μάχμποντ και Αντρέας Σόντερκβιστ, ενώ τέταρτος θα είναι ο Στέφανος Κουμπαράκης. Στο VAR θα βρίσκεται ο Σλοβένος, Ματέι Γιουγκ με τον Μιχαήλ Παπαδάκη.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ στη 13η αγωνιστική της Super League 1 και ο Μίτσελ δεν υπολογίζει τους Σίμε Βρσάλικο και Ουσεϊνού Μπα. Οι δύο ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και πλέον αναμένεται να επιστρέψουν μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ 2022, ενώ ο Ολυμπιακός ελπίζει ότι θα βρεθούν σε καλύτερη φόρμα από ό,τι στο ξεκίνημα της σεζόν.

«Αν κάνουμε σωστά τη δουλειά μας θα νικήσουμε την Κυριακή»

Στο μεταξύ, ένας από τους παίκτες που μπορεί να καθορίσουν αποτέλεσμα σε τέτοια παιχνίδια είναι ο Χάμες Ροντρίγκες ο οποίος σε κάθε ματς ανεβάζει την απόδοσή του. Ο Κολομβιανός ποδοσφαιριστής που ψηφίστηκε κορυφαίος για το μήνα Οκτώβριο στη Super League 1 μίλησε στην Cosmote TV για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για μας. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Να παίξουμε δυνατά, δυναμικά, με πολύ ένταση στο παιχνίδι μας και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουμε. Είμαι σίγουρος, χωρίς καμία αμφιβολία, πως αν κάνουμε σωστά τη δουλειά μας θα νικήσουμε την Κυριακή.».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις