Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 2χρονος μαζεύει ελιές και αρμέγει πρόβατα: Έχει τρελάνει το Tik Tok ο μικρός Κρητικός!
ΕΛΛΑΔΑ

2χρονος μαζεύει ελιές και αρμέγει πρόβατα: Έχει τρελάνει το Tik Tok ο μικρός Κρητικός!

H πρώτη επαφή του Στέλιου με την εξοχή έγινε σε ηλικία μόλις 40 ημερών - Ετοιμάζεται και για τη ρακή

Σε σταρ του διαδικτύου εξελίσσεται ο ηλικίας 2 ετών Στέλιος από την Κρήτη ο οποίος αν και σε τόσο μικρή ηλικία έχει δείξει ότι αγαπά τις αγροτικές εργασίες. Στα βίντεο που αναρτά η μητέρα του σε Facebook και TikTok ο μικρός Στέλιος φαίνεται να ακολουθεί τον πατέρα του στα χωράφια και τις αγροτικές εργασίες. Σύμφωνα με τη μητέρα του που μίλησε στο neakriti.gr ο Στέλιος είχε την πρώτη του επαφή με την εξοχή σε ηλικία μόλις 40 ετών. Όπως φαίνεται στα βίντεο ο μικρός Στέλιος έχει μάθει να καθαρίζει τις ελιές και να τις βάζει μέσα στα τσουβάλια, να στρώνει τα πανιά κάτω από τα ελαιόδεντρα ακόμη και να μαζεύει λαχανικά από τον κήπο.

«Ο μικρός το βλέπει σαν παιχνίδι και του αρέσει να κάνει ό,τι κάνουμε και εμείς και όποτε πηγαίνουμε στο χωράφι κάνει ό,τι και ο μπαμπάς του», περιγράφει η μητέρα του αγοριού. Ο Στέλιος έχει επεκτείνει, μάλιστα, τις ασχολίες του και στις κτηνοτροφικές εργασίες, αρμέγοντας κατσίκες και μαζεύοντας αυγά από τις κότες. Η μητέρα του εκμυστηρεύτηκε, μάλιστα, ότι τώρα που είναι η εποχή για τα καζάνια επιφυλάσσονται με τον σύζυγό της να μάθουν στο μικρό Στέλιο να βγάζει και ρακή.

@kristaleniakristy #oliveoil #olives #moments #happy #fun #kid #mpesfy ♬ Spongebob Tomfoolery – Dante9k Remix – David Snell

@kristaleniakristy #fun #kid #happy #moments #olives #oliveoil #mpesfy ♬ πρωτότυπος ήχος – kristaleniakristy

@kristaleniakristy #kid #fun #happy #moments #olives #oliveoil #mpesfy ♬ πρωτότυπος ήχος – kristaleniakristy

@kristaleniakristy

♬ Old MacDonald Had a Farm – CoComelon

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις