Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Άμυνας εύχονται «Χρόνια Πολλά» στην Πολεμική Αεροπορία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Άμυνας εύχονται «Χρόνια Πολλά» στην Πολεμική Αεροπορία

Πολεμική Αεροπορία: «Τιμούμε τις γυναίκες και τους άνδρες που διακινδυνεύουν για την ασφάλεια της πατρίδας μας»

Τα δικά τους μηνύματα για τον εορτασμό του προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας, Αρχάγγελου Μιχαήλ στέλνουν με αναρτήσεις του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος. «Με υπερηφάνεια και ευγνωμοσύνη τιμούμε σήμερα τις γυναίκες και τους άνδρες της Πολεμικής μας Αεροπορίας, που διακινδυνεύουν καθημερινά για την ασφάλεια της πατρίδας μας», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκη.

«Σας ευχαριστούμε για την πολύτιμη προσφορά σας. Χρόνια πολλά στην Πολεμική μας Αεροπορία!» συμπληρώνει στο μήνυμά του ο κ. Μητσοτάκης, το οποίο συνοδεύεται από φωτογραφίες με λεζάντα «Υπερήφανοι για την Πολεμική μας Αεροπορία».

 

Παναγιωτόπουλος: Τιμούμε την Πολεμική Αεροπορία και τους ανθρώπους που μας χαρίζουν εθνική υπερηφάνεια

«Τιμούμε τους Αρχαγγέλους Μιχαήλ και Γαβριήλ, αλλά και την Πολεμική Αεροπορία. Τιμούμε τους ανθρώπους που μας χαρίζουν εθνική υπερηφάνεια υπερασπιζόμενοι τα κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας άμεσα, καίρια και αποτελεσματικά» τονίζει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος σε ανάρτηση στο Facebook. «Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες, χρόνια πολλά στην Ελλάδα» καταλήγει στην ανάρτησή του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις