Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μπέττυ Μαγγίρα – bullying: «Όταν ήμουν μικρή είχα στραβισμό και δεχόμουν εκφοβισμό»
LIFESTYLE

Μπέττυ Μαγγίρα – bullying: «Όταν ήμουν μικρή είχα στραβισμό και δεχόμουν εκφοβισμό»

Μπέττυ Μαγγίρα - bullying: Η ηθοποιός μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό κάποιες δύσκολες στιγμές της παιδικής της ηλικίας

Η Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε κατά τη σημερινή της εκπομπή, «Ποιος είναι πρωινιάτικα», για την παιδική της ηλικία και το bullying που υπέστη. Με αφορμή την προβολή ενός αποσπάσματος της συνέντευξης, που παραχώρησε ο Δημήτρης Σκουλός στο «After Dark», στην οποία μίλησε για το ξύλο του δεχόταν ως παιδί, λόγω του χρώματος του δέρματός του, η παρουσιάστρια μοιράστηκε και τη δική της εμπειρία. Συγκεκριμένα, Μπέττυ Μαγγίρα αναφέρθηκε στο bullying που δεχόταν στο σχολείο, τονίζοντας πως δεν θυμάται τα περισσότερα περιστατικά από αυτά, αφού προσπαθούσε να τα διαγράψει κατευθείαν από την μνήμη της.

Μάλιστα, η ηθοποιός δήλωσε: «Εγώ έχω κενό μνήμης από το μπούλινγκ που δεχόμουν, όταν ήμουν μικρή. Προκειμένου να προστατεύσω τον εαυτό μου στο να μην δεχτεί αυτό το τραύμα, έσβησα τα πάντα από τη μνήμη μου. Είχα στραβισμό και μου έκλειναν το ένα μάτι. Από πρώτη δημοτικού μέχρι τετάρτη, δεν θυμάμαι απολύτως τίποτα. Θυμάμαι που με φώναζαν “Αιθιοπία”, γιατί ήμουν πολύ αδύνατη και με φώναζαν και “Μπετόβεν”, γιατί φόραγα γυαλιά. Φαντάσου πόσο σκληρό μπορεί να είναι αυτό στον ψυχισμό ενός παιδιού». Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μπέττυ Μαγγίρα αναφέρθηκε στο bullying, μιας και σε παλαιότερο επεισόδιο της εκπομπής της, είχε αναφέρει: «Είμαι από τους ανθρώπους που έχω αποβάλλει ό,τι κακό υπήρξε στη ζωή μου, από άποψη μπούλινγκ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις