Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 14χρονος Μάνδρα: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο στον ανήλικο
ΕΛΛΑΔΑ

14χρονος Μάνδρα: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο στον ανήλικο

14χρονος Μάνδρα: Ελεύθερος ο πατέρας

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, οπλοφορία και οπλοκατοχή άσκησε ο εισαγγελεας στον 14χρονο από την Μάνδρα στον 14χρονο που πυροβόλησε και σκότωσε τον 17χρονο αδελφό του την Πέμπτη το βράδυ. Ο πατέρας του ανήλικου αφέθηκε ελεύθερος και θα διενεργηθεί προκαταρκτική έρευνα στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθεί αν έχει τελέσει τα αδικήματα της παραμέλησης ανηλίκου και της οπλοκατοχής. Εντωμεταξύ, σήμερα ήρθαν στο φως τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης η οποία είχε δύο ευρήματα:

α. Ο 17χρονος είχε τραύμα στο κεφάλι, ενώ η απόσταση και κυρίως η πορεία και ύψος από το οποίο εβλήθη συνάδουν με τη σωματοδομή και τα όσα είπε ο 14χρονος.

β. Ο 17χρονος δεν έχει σημάδια πρόσφατης ή παλαιότερης κακοποίησης.

Τι υποστήριξε ο 14χρονος

Υπενθυμίζεται ότι ο 14χρονος βοσκός ομολόγησε χθες το έγκλημα και υποστήριξε ότι έγινε κατά λάθος, ενώ κυνηγούσαν μαζί με τον αδελφό του ένα αγριογούρουνο. Προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη το πρωί στην ανακρίτρια ανηλίκων έλαβε ο 14χρονος από την Μάνδρα, που πυροβόλησε και σκότωσε τον 17χρονο αδελφό του την Πέμπτη το βράδυ.






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις