Αντετοκούνμπο – Μπακς: Το εντυπωσιακό triple double του «Greek Freak»

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αντετοκούνμπο – Μπακς: Το εντυπωσιακό triple double του «Greek Freak»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Αντετοκούνμπο - Μπακς: Ο Greek Freak ανέβηκε στη δεύτερη θέση της λίστας του Μιλγουόκι με τα περισσότερα εύστοχα δίποντα στην ιστορία της ομάδας

05.11.2022 | 10:39

Η Μιλγουόκι Μπακς συνεχίζει την ανοδική της πορεία, με ένα σερί νικητήριων αγώνων. Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο χάρισε άλλη μια «παράσταση» στο κοινό του ΝΒΑ και τους φιλάθλους τους, αφού νίκησαν τη Μινεσότα με 115-102. Με αυτόν τον τρόπο το κοντέρ έγραψε 8 νίκες σε 8 αναμετρήσεις και συνεχίζει απτόητο. Με το 8/8 στο ξεκίνημα τους, οι Μπακς ζουν πλέον το κορυφαίο ξεκίνημα της ιστορίας τους σε regular season του ΝΒΑ.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια του ματς, ο Greek Freak ανέβηκε στη δεύτερη θέση της λίστας του Μιλγουόκι με τα περισσότερα εύστοχα δίποντα στην ιστορία της ομάδας. Σύμφωνα με το gazzetta, ο Έλληνας σταρ έκανε το 111-99, τρία λεπτά πριν το τέλος. Οι Τίμπεργουλβς δεν είχαν τις λύσεις και ήταν άστοχοι στη συνέχεια, αποτυγχάνοντας να ρίξουν τη διαφορά και να πάνε για τη μεγάλη ανατροπή. Ο Μπότσαμπ με τέσσερις σερί πόντους έκανε το 115-99 στα 50 δευτερόλεπτα και το ματς δεν υπήρχε πιθανότητα να γυρίσει.

Exit mobile version