Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πυροβολισμοί Θεσσαλονίκη: Εμβόλισαν και απείλησαν γυναίκα με καραμπίνα
ΕΛΛΑΔΑ

Πυροβολισμοί Θεσσαλονίκη: Εμβόλισαν και απείλησαν γυναίκα με καραμπίνα

Πυροβολισμοί Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο καταδίωκε άλλο όχημα και αφού το εμβόλισε, "έπεσαν" πυροβολισμοί

Σκηνές βγαλμένες από κινηματογραφική ταινία σημειώθηκαν στη Θεσσαλονίκη με καταδίωξη, τροχαίο και πυροβολισμούς. Το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρίσκονται μάνα και κόρη καταδιώκεται στη Θεσσαλονίκη και όταν εμβολίζεται ακολουθούν πυροβολισμοί. Οι αυτόπτες μάρτυρες παρακολουθούν τις σκηνές και κάποιοι πιστεύουν ότι θα γίνουν μάρτυρες σε ένα άγριο έγκλημα. Ευτυχώς δεν σημειώθηκε τραυματισμός. Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν και έφτασαν στο σημείο, ξετύλιξαν γρήγορα το κουβάρι της υπόθεσης. Οι δράστες είχαν προηγούμενα με τις δύο γυναίκες, που είχαν ανέβει στην πόλη από την Αθήνα, για να επισκεφθούν συγγενείς τους.

Η απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε χθες το βράδυ (31-10-2022) στη Δυτική Θεσσαλονίκη. Ένα αυτοκίνητο καταδίωξε και εμβόλισε άλλο αυτοκίνητο μέχρι που το ακινητοποίησε. Στη συνέχεια ο οδηγός ενός άλλου οχήματος έβγαλε καραμπίνα και πυροβολούσε στον αέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τις 23:00 ένα μαύρο όχημα μάρκας Peugeot στο οποίο επέβαιναν τσιγγάνοι, καταδίωξε ένα λευκό αυτοκίνητο μάρκας Renault στο οποίο επέβαινε μια 38χρονη τσιγγάνα με την 63χρονη μητέρα της. Τα δύο αυτοκίνητα κινούνταν επί της οδού Δενδροποτάμου, με κατεύθυνση προς την οδό Καραολή και Δημητρίου, με το μαύρο όχημα να εμβολίζει διαρκώς το όχημα που οδηγούσε η 38χρονη.

«Αν δεν πάρεις πίσω τη μήνυση θα σε σκοτώσω»

Λίγο πριν φτάσουν στο ύψος του Εβραϊκού Νεκροταφείου, ο οδηγός του μαύρου οχήματος κατάφερε να ακινητοποιήσει το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δύο γυναίκες. Οι επιβάτες του μαύρου οχήματος πλησίασαν την μάνα και την κόρη και άρχισαν να τις βρίζουν και να τις απειλούν. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα έφτασε στο σημείο και τρίτο όχημα. Κατέβηκε ένας άντρας που κρατούσε καραμπίνα. Πυροβόλησε δύο φορές στον αέρα και είπε προς την 38χρονη: “Αν δεν πάρεις πίσω τη μήνυση θα σε σκοτώσω”. Έστρεψε μάλιστα την καραμπίνα προς την πλευρά περαστικών που σταμάτησαν να δουν τι είχε συμβεί. Τα άτομα που προπηλάκισαν τις δύο γυναίκες, επιβιβάστηκαν στο όχημα του άντρα με την καραμπίνα και αποχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο ξεκίνησαν εκτεταμένες αναζητήσεις για τον εντοπισμό των δραστών.

Προσωπικές διαφορές μεταξύ των δύο πλευρών

Σύμφωνα με το thestival, οι δύο πλευρές έχουν προσωπικές διαφορές. Μάνα και κόρη διαμένουν στην Αθήνα και ήρθαν στη Θεσσαλονίκη για να επισκεφθούν συγγενικό τους πρόσωπο, στην οδό Τριποτάμου, στην περιοχή της Σταυρούπολης. Πριν από μία ημέρα, έξω από το συγκεκριμένο σπίτι σημειώθηκε σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι έπεσαν τουλάχιστον δέκα πυροβολισμοί για εκφοβισμό. Η 38χρονη γυναίκα μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Παύλου Μελά και κατέθεσε μήνυση για το συμβάν. Κατόπιν τούτου η οικογένεια των μηνυόμενων προκάλεσε το χθεσινοβραδινό πρωτοφανές περιστατικό.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις