Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιώργος Λαμπάτος για Γιάννη Καπετάνιο: «Προφανώς πληρώνεται με την καρπαζιά και το δέχεται»
LIFESTYLE

Γιώργος Λαμπάτος για Γιάννη Καπετάνιο: «Προφανώς πληρώνεται με την καρπαζιά και το δέχεται»

Γιώργος Λαμπάτος για Γιάννη Καπετάνιο: «Οι καλύτεροι ρόλοι που έχει υποδυθεί είναι ενός ανθρώπου που προετοιμάζεται να πάει στην τουαλέτα κι ενός ανθρώπου που ανακουφίζεται μετά την τουαλέτα»

Ο Γιώργος Λαμπάτος μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Alpha με τίτλο «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στην κόντρα του με τον Γιάννη Καπετάνιο, η οποία πυροδοτήθηκε από τις δηλώσεις του για τον Μάρκο Σεφερλή. Πιο συγκεκριμένα όλα ξεκίνησαν από την καταγγελία του Γιώργου Λαμπάτου ότι δέχτηκε βία πάνω στη σκηνή του θεάτρου, από τον ηθοποιό και θιασάρχη Μάρκο Σεφερλή. Μάλιστα είχε αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ο Μάρκος Σεφερλής μου έριχνε 15 σφαλιάρες κάθε βράδυ και οι σφαλιάρες αυτές ήταν αληθινές». Ο Γιάννης Καπετάνιος με τη σειρά του, υποστήριξε τον Μάρκο Σεφερλή, ενώ τόνισε για τον Γιώργο Λαμπάτο πως «Δεν τον γνωρίζει ούτε η μάνα του και βγαίνει και λέει ότι με βάραγε ο Σεφερλής». Σε αυτές τις τοποθετήσεις απάντησε σήμερα, Δευτέρα 31 Οκτωβρίου, ο ηθοποιός, ο οποίος μίλησε «έξω από τα δόντια».

“Τα τελευταία 25 χρόνια οι καλύτεροι ρόλοι που έχει υποδυθεί είναι ενός ανθρώπου που προετοιμάζεται να πάει στην τουαλέτα…”

«Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όταν αναφερόμαστε στο όνομα της μάνας και μάλιστα μιας μάνας που έχει φύγει από τη ζωή. Δεν θεωρώ πλέον τον Γιάννη Καπετάνιο συνάδελφο. Οι δηλώσεις που έκανε είναι άστοχες, διότι θα πρέπει να ξέρει ότι δεν με έχει ξεχάσει ο κόσμος. Θα πρέπει να έρθει να δει τι γίνεται στην παράσταση που παίζω. Στην παράσταση που αναφέρθηκα εγώ, δεν έπαιζε ο Γιάννης Καπετάνιος, δεν ήταν εκεί για να ξέρει τι μου συνέβη» είπε αρχικά ο ηθοποιός.

«Προφανώς είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία. Τα τελευταία 25 χρόνια οι καλύτεροι ρόλοι που έχει υποδυθεί είναι ενός ανθρώπου που προετοιμάζεται να πάει στην τουαλέτα κι ενός ανθρώπου που ανακουφίζεται μετά την τουαλέτα» ανέφερε στη συνέχεια ο Γιώργος Λαμπάτος. «Δεν θεωρώ ότι είναι συνάδελφός μου. Ο Γιάννης προφανώς πληρώνεται με την καρπαζιά και το δέχεται. Πάει με τον Καίσαρα. 25 ολόκληρα χρόνια δεν είναι τυχαίο που δεν έχει βρει άλλο συνεργάτη και συνεργάζονται μονίμως με τον Μάρκο, προφανώς θα τα έχουν βρει» συμπλήρωσε. Όσον αφορά στην αθωωτική απόφαση για τον Μάρκο Σεφερλή, ο Γιώργος Λαμπάτος ανέφερε: «Μου έκανε αυτός μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση. Εγώ δικάστικα ερήμην. Δεν βρέθηκα εκεί να δικαστώ, αν ήμουν εκεί θα είχε πάρει άλλη τροπή η υπόθεση».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις