Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ηλίας Ζερβός αιτία θανάτου: Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο
ΕΛΛΑΔΑ

Ηλίας Ζερβός αιτία θανάτου: Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο

Πέθανε σε ηλικία 66 ετών ο γνωστός ηθοποιός Ηλίας Ζερβός - Σύμφωνα με τις πληροφορίες υπέστη ανακοπή καρδιάς

Στα 66 του χρόνια «έφυγε» από τη ζωή ο ηθοποιός Ηλίας Ζερβός, σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο. Ο ηθοποιός, σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, υπέστη ανακοπή καρδιάς. Την είδηση του θανάτου του Ηλία Ζερβού έκανε γνωστή ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, μέσω ανάρτησής του στο Facebook. Ο Ηλίας Ζερβός είχε συμμετάσχει σε πολλά θεατρικά έργα και τηλεοπτικές σειρές. Από το 1990 συνεργαζόταν με την Audio Visual και άλλες εταιρείες μεταγλώττισης, δανείζοντας τη φωνή του σε κινούμενα σχέδια, σε αφηγήσεις και σκηνοθετώντας μεταγλωττισμένες σειρές.

Έχει αποφοιτήσει από την δραματική σχολή Βεάκη, ενώ ήταν και πτυχιούχος της Ανωτάτης Σχολής Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (νυν Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών). Ήταν μέλος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. Το 2014 ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής (στον Βόρειο τομέα) με τον συνδυασμό Δύναμη Ζωής της Ρένας Δούρου. Ανάμεσα στις δημοφιλείς σειρές που έχει συμμετάσχει είναι το Κωνσταντίνου και Ελένης, όπου υποδύθηκε τον δικηγόρο του Χάρη Ρώμα, Κωνσταντίνου Κατακουζινού, Άκρως Οικογενειακών, Τα Μαχαιρώματα, η Πολυκατοικία, Λίφτινγκ και άλλες.

Ηλίας Ζερβός: Λίγα λόγια

Γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη στις 29 Νοεμβρίου 1956 και είναι 66 ετών

Έχει συμμετάσχει σε πολλά θεατρικά έργα και τηλεοπτικές σειρές

Από το 1990 συνεργάζεται με την Audio Visual και άλλες εταιρείες μεταγλώττισης, δανείζοντας τη φωνή του σε κινούμενα σχέδια, σε αφηγήσεις και σκηνοθετώντας μεταγλωττισμένες σειρές

Έχει αποφοιτήσει από την δραματική σχολή Βεάκη, ενώ είναι και πτυχιούχος της Ανωτάτης Σχολής Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (νυν Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών)

Ηταν μέλος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών

Το 2014 ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής (στον Βόρειο τομέα) με τον συνδυασμό Δύναμη Ζωής της Ρένας Δούρου

Ηλίας Ζερβός – Ο ρόλος του ως Νίκος Γρέβιας στο Κωνσταντίνου και Ελένης

Ο τηλεοπτικός ρόλος που τον ανέδειξε ήταν ως δικηγόρος στη σειρά “Κωνσταντίνου και Ελένης” με το Χάρη Ρώμα, την Ελένη Ράντου και μια πλειάδα άλλων ταλαντούχων ηθοποιών.Η σειρά είχε δύο κύκλους: η πρώτη προβλήθηκε το 1998-1999 και η δεύτερη το 1999-2000, από τότε έχει προβληθεί σε τεράστιο αριθμό – ρεκόρ επαναλήψεων. Κάποιοι ηθοποιοί, μας έμειναν αλησμόνητοι και ένας από αυτούς ήταν και ο Νίκος Γρέβιας, ο δικηγόρος του Κατακουζηνού που δεν τα κατάφερε και… πολύ καλά με την δικηγορία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις