Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / J2US Μαυρίκιος – Ιλαέρια: Η συγκίνηση με τα λόγια της Δέσποινας Βανδή
LIFESTYLE

J2US Μαυρίκιος – Ιλαέρια: Η συγκίνηση με τα λόγια της Δέσποινας Βανδή

J2US Μαυρίκιος - Ιλαέρια: "Απόψε για μένα δαφνοστεφανώθηκες" τόνισε η κριτής του J2US!

Μαζί με την αγαπημένη του, Ιλάειρα Ζήση ανέβηκε ξανά στη σκηνή του J2US ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και αυτή τη φορά έμελλε να ερμηνεύσουν κομμάτι από το μιούζικαλ «Δαίμονες» το βράδυ του Σαββάτου στο πρόγραμμα του Alpha. Σύσσωμη η κριτική επιτροπή είπε τα πιο θερμά της σχόλια στο ερωτευμένο ζευγάρι με την Δέσποινα Βανδή όμως να μην μπορεί να κρύψει το δέος της για τις φωνητικές δυνατότητες του Κύπριου καλλιτέχνη. «Εσείς είστε το ζευγάρι έκπληξη! Όπως το νιώθω θα το πω χωρίς να έχω παρακολουθήσει πάρα πολλά πράγματα αλλά έχω μια αίσθηση. Νιώθω ότι όλον αυτόν τον καιρό η προσωπικότητα σας δεν έχει αναδειχθεί μέχρι σήμερα αυτό που είδαμε να συμβαίνει πριν από λίγο στην σκηνή του J2US. Μαυρίκιε, πραγματικά είσαι σπουδαίος. Και γω μέχρι σήμερα δεν το είχα δει αυτό. Οι δυνατότητες σου είναι τεράστιες».

«Το ξέρω ότι διαγωνιζόμενη είναι η αγάπη σου, το κορίτσι σου αλλά νιώθω την ανάγκη να σου το πω. Είσαι σπουδαίος! Και χαίρομαι που ήρθες εδώ στο J2US και σου δόθηκε η ευκαιρία σε μια τόσο σπουδαία παραγωγή να δείξεις ποιος μπορείς να είσαι και εσύ πάνω στη σκηνή» σημείωσε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή. «Είναι πολύ σημαντικό που μου το λες εσύ αυτό. Σε ευχαριστώ πολύ. Είμαι πολύ ευγνώμων για όλο αυτό και σας ευχαριστώ πάρα πολύ» τόνισε, εμφανώς συγκινημένως, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για να συμπληρώσει η Δέσποινα Βανδή με νόημα πως «απόψε για μένα δαφνοστεφανώθηκες».

J2US: Ανατροπή στην αποχώρηση παρά την χαμηλή βαθμολογία

Λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα, όμως, ο Νίκος Κοκλώνης κλήθηκε να πει όλα όσα… άλλαξε ξανά η ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού. Σύμφωνα με αυτήν ένα ζευγάρι θα έπρεπε να αποχωρήσει αυτή τη νύχτα από το λαμπερό μουσικό σόου του Alpha. Έτσι, όπως ανακοίνωσε ο παραγωγός και παρουσιαστής του J2US, στη σκηνή θα βρεθούν και πάλι παρά τη χαμηλή βαθμολογία η Νάνσυ Παραδεισανού και ο Σώτης Βολάνης τους οποίους μάλιστα και αποδέσμευσε πρώτους από τους τελευταίους έξι. Εκείνοι που έμελλε όμως να αποχωρήσουν τούτη τη νύχτα ήταν ο Βαλεντίνο και η Τζένη Κατσίγιαννη! Τόσο ο Σταμάτης Φασουλής όσο και η Καίτη Γαρμπή δεν έκρυψαν, όμως, την αντίθεση με το αποτέλεσμα τονίζοντας πως δεν θα έπρεπε να αποχωρήσει το συγκεκριμένο ζευγάρι σε αυτό το live του J2US.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις