Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Συνελήφθη στην Αθήνα 46χρονος Έλληνας για τη δολοφονία της συζύγου του στο Πουκέτ
ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη στην Αθήνα 46χρονος Έλληνας για τη δολοφονία της συζύγου του στο Πουκέτ

Η 43χρονη αισθητικός  βρισκόταν νεκρή στο κρεβάτι, με ένα μαύρο πανί στο στόμα της και δεμένη χειροπόδαρα

Έλληνας συζυγοκτόνος, ο οποίος ήταν καταζητούμενος των Αρχών της Ταϊλάνδης για τη δολοφονία της Ταϊλανδέζας συζύγου του το 2019 στο Πουκέτ, συνελήφθη από την Αστυνομία στην Αθήνα. Με βάση το διεθνές ένταλμα σύλληψης το οποίο εκτέλεσαν οι Ελληνες αστυνομικοί με την παραπομπή του στον εισαγγελέα Εφετών, φέρεται να είναι αυτός, ο οποίος τον Φεβρουάριο του 2019, δολοφόνησε την 43χρονη σύζυγό του, Niramon Bea Aewkaew, στο σπίτι όπου διέμεναν στο νησί Πουκέτ.

Πέτρος Καρσιώτης
Του Πέτρου Καρσιώτη

Μετά τη δολοφονία, στις 16 Φεβρουαρίου και όπως προκύπτει από την έρευνα των τοπικών Αρχών του Πουκέτ, ο Έλληνας συζυγοκτόνος έφυγε από το διαμέρισμα που νοίκιαζε στο Bang Tao, όπου βρέθηκε το πτώμα της συζύγου του.  Τελευταίο ίχνος του είχαν εντοπίσει οι Ταϊλανδοί αστυνομικοί  στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ, απ’ όπου ταξίδεψε αεροπορικώς  για το Ντουμπάϊ, για να σβήσει τα ίχνη του. Αυτό συνέβη, μετά την αποκάλυψη του φρικτού εγκλήματος, η οποία έγινε μετά από αναφορές των στενών συγγενών της άτυχης 43χρονης  αισθητικού, στην Αστυνομία ότι είχαν χάσει τα ίχνη της και δεν μπορούσαν να έχουν τηλεφωνική επαφή μαζί της αφού το τηλέφωνό της είχε απενεργοποιηθεί.

Η άτυχη γυναίκα, βρήκε τραγικό θάνατο τον Φεβρουάριο του 2019 στο Bang Tao. Η αισθητικός είχε να δώσει σημεία ζωής αρκετές ημέρες με την οικογένειά της να ανησυχεί καθώς, όπως προαναφέρθηκε, είχε αποκοπεί  κάθε επικοινωνία μαζί της. Έτσι, ήρθαν αρχικά οι ίδιοι και στη συνέχεια μαζί με την Αστυνομία σε επαφή με τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος, ο οποίος, διαθέτοντας κλειδιά του σπιτιού,  μπήκε μέσα και ήρθε αντιμέτωπος με το αποτρόπαιο θέαμα.

dolofonia-pouket
Νεκρή, φιμωμένη, δεμένη

Η 43χρονη αισθητικός  βρισκόταν νεκρή στο κρεβάτι, με ένα μαύρο πανί στο στόμα της και δεμένη χειροπόδαρα… Τελευταία φορά που η Bea εθεάθη ζωντανή ήταν το απόγευμα της 11ης Φεβρουαρίου, όταν οι κάμερες ασφαλείας  «έπιασαν»  το ανδρόγυνο να μπαίνει στο δωμάτιο. Ο συλληφθείς ο οποίος εργαζόταν ως προσωπικό ασφαλείας σε νυχτερινό κατάστημα στην Αθήνα και είναι πατέρας ενός κοριτσιού, φέρεται να είχε παντρευτεί την αισθητικό το 2016. Οι συγγενείς της αισθητικού, που δεν μπορούν να συνέλθουν από το σοκ της δολοφονίας της, μιλώντας  στα Μέσα ενημέρωσης του Πουκέτ, τα οποία έχουν αφιερώσει μεγάλα ρεπορτάζ στην αποτρόπαιη δολοφονία, είχαν κάνει λόγο για έναν, άνδρα «περίεργο και οξύθυμο, άκρως χειριστικό, που ήθελε να ελέγχει κάθε κίνηση της συζύγου του, ενώ τη ζήλευε παράφορα και της έλεγε πως αν τον άφηνε θα τη σκοτώσει».

dolofonia-pouket1
Γνωστή στην Ελλάδα… απειλή

Απειλή, δυστυχώς, που επαληθεύτηκε με ανάλογες συζυγοκτονίες και εδώ στην Ελλάδα όπου οι συζυγοκτόνοι, φέρονταν να είχαν απειλήσει πριν από το έγκλημα τις συζύγους τους, ακριβώς ότι αν τους άφηναν θα τις σκότωναν. Και ενώ από την Δικαιοσύνη αναμένεται να δρομολογηθεί η έκδοση του Ελληνα  συζυγοκτόνου στη χώρα που διέπραξε το στυγερό έγκλημα, η Αστυνομία προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση, για το ζήτημα της σύλληψής του:

«Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 27-10-2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 46χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης των Αρχών Ταϊλάνδης, κατηγορούμενος για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις