Ζιζέλ διαζύγιο: Η ανακοίνωση για τη λύση του γάμου της

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ζιζέλ διαζύγιο: Η ανακοίνωση για τη λύση του γάμου της

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ζιζέλ διαζύγιο: Τα μηνύματά τους για τον χωρισμό

28.10.2022 | 20:32

Ο σταρ του αμερικανικού ποδοσφαίρου Τομ Μπρέιντι και το σούπερ μόντελ Ζιζέλ Μπούντχεν ενημέρωσαν πως οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους μετά από 13 χρόνια γάμου. Σε αναρτήσεις τους στο Instagram, επιβεβαίωσαν πως τραβούν δρόμους χωριστούς μετά από μήνες έντονης φημολογίας.

Ο αθλητής σημείωσε πως εξέτασαν σοβαρά την απόφασή τους και αποφάσισαν «φιλικά» να χωρίσουν, «όντας ευγνώμονες για τον χρόνο που περάσαμε μαζί».  «Είμαστε ευλογημένοι με όμορφα και υπέροχα παιδιά που θα συνεχίσουν να είναι το κέντρο του κόσμου μας με κάθε τρόπο. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί ως γονείς για να διασφαλίζουμε πάντα ότι θα λαμβάνουν την αγάπη και την προσοχή που τους αξίζει» είπε.

Η Ζιζέλ δήλωσε πως η απόφαση για τη λήξη του γάμου «δεν ήταν εύκολη» αλλά είχαν αποξενωθεί και τόνισε πως προτεραιότητά της είναι πάντα τα παιδιά της. «Η απόφαση για τη λήξη του γάμου δεν είναι ποτέ εύκολη αλλά έχουμε αποξενωθεί και παρότι είναι, φυσικά, δύσκολο να περνάς κάτι τέτοιο νιώθω ευλογημένη για τον χρόνο που πέρασα με τον Τομ και εύχομαι πάντα τα καλύτερα για εκείνον» έγραψε.

Είχαν γνωριστεί σε ένα ραντεβού στα τυφλά που κανόνισε ένας κοινός φίλος το 2006 και παντρεύτηκαν το 2009. Θεωρούνταν ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια διασημοτήτων. Οι δύο τους έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον 12χρονο Μπέντζαμιν και την 9χρονη Βίβιαν, ενώ ο αθλητές έχει και έναν γιο, τον 15χρονο Τζακ, από προηγούμενη σχέση του.  Δεν έχει διευκρινιστεί το πώς αποφάσισαν να μοιράσουν την περιουσία τους, μεταξύ των οποίων σπίτια στη Φλόριντα, τη Μοντάνα και την Κόστα Ρίκα.  Μόλις πέρσι ο Μπρέιντι έβγαλε 83,9 εκατομμύρια δολάρια, όντας ο 9ος πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής του 2022.

Exit mobile version