Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σεξουαλική παρενόχληση: Απίστευτο περιστατικό στον Χολαργό
ΕΛΛΑΔΑ

Σεξουαλική παρενόχληση: Απίστευτο περιστατικό στον Χολαργό

Σεξουαλική παρενόχληση: Αξιωματικός του Στρατού συνελήφθη από αστυνομικούς μετά από καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου.

Ακούγεται απίστευτο, αλλά συνέβη σε περιοχή του Χολαργού, βράδυ της Παρασκευής. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αξιωματικός του Στρατού συνελήφθη από την Αστυνομία με την κατηγορία της «προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας». Ως θύμα σ αυτή την σοβαρή υπόθεση φέρεται ένας ανήλικος, 15χρονος κατά πληροφορίες, ο οποίος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από τον 38χρονο αξιωματικό, ενώ καθόταν σε ένα παγκάκι. Με δεδομένο ότι ο 15χρονος παίρνει μαθήματα πυγμαχίας σε αθλητικό όμιλο, όπου και είχε προγραμματίσει να πάει για προπόνηση, απώθησε με γροθιές τον αξιωματικό, ο οποίος απομακρύνθηκε από το σημείο γρήγορα.

Αιτία της επίθεσης του ανήλικου «πυγμάχου» ήταν το γεγονός, όπως ανέφερε λίγη ώρα μετά στους αστυνομικούς του Τμήματος Χαλανδρίου, ότι ο αξιωματικός, άγνωστο σε αυτόν πρόσωπο, κάθισε δίπλα του στο παγκάκι και του έδειξε ημίγυμνες φωτογραφίες του ίδιου, προσπαθώντας, την ίδια στιγμή και να τον θωπεύσει! Καθώς ο ανήλικος θεώρησε το επεισόδιο λήξαν, κατευθύνθηκε στις εγκαταστάσεις του αθλητικού ομίλου στον οποίο προπονείται. Υπήρχαν, ωστόσο, μάρτυρες της απίστευτης σκηνής με πρωταγωνιστή τον αξιωματικό και ενημέρωσαν τηλεφωνικά την Άμεση Δράση.

Εντοπίστηκε ο 38χρονος

Στην περιοχή, (οδός 17ης Νοέμβρη), κατέφθασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ και με βάση τις περιγραφές, εντόπισαν λίγο μετά τον αξιωματικό και τον προσήγαγαν στο Τμήμα. Από τις περιγραφές που τους έδωσαν οι αυτόπτες μάρτυρες, εντόπισαν αρχικά τον αξιωματικό και τον προσήγαγαν στο τοπικό τμήμα, και στη συνέχεια βρήκαν και τον 15χρονο πυγμάχο. Βρήκαν και τον ανήλικο, ο οποίος, συνοδεία αστυνομικών, πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Χολαργού, όπου εκεί περιέγραψε την σεξουαλική παρενόχληση, που δέχθηκε και αναγνώρισε στο πρόσωπο του αξιωματικού, τον δράστη, που τον παρενόχλησε. Ο αξιωματικός συνελήφθη, για προσβολή γενετήσιας προσωπικότητας, ενώ από τους εμβρόντητους αστυνομικούς, ενημερώθηκε η Στρατονομία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οδηγήθηκε στο Στρατοδικείο, απ’ όπου αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος και η στρατιωτική Δικαιοσύνη είναι εκείνη που θα αποφασίσει, πλέον, για την περαιτέρω δικαστική πορεία της υπόθεσης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις