Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Super League 1 – αγώνες σήμερα 24/10: Ολοκληρώνεται η 9η αγωνιστική με Λεβαδειακός – ΑΕΚ και ΟΦΗ – Λαμία
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Super League 1 – αγώνες σήμερα 24/10: Ολοκληρώνεται η 9η αγωνιστική με Λεβαδειακός – ΑΕΚ και ΟΦΗ – Λαμία

Super League 1 - αγώνες σήμερα 24/10: Τα δύο ματς θα κλείσουν την 9η αγωνιστική της Super League

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό (18:00, Novasports Prime) και ο ΟΦΗ υποδέχεται τη Λαμία (20:00, Cosmote Sport 1), στα δύο ματς που κλείνουν την 9η αγωνιστική της Super League. Μετά την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας (2-0 τον ΠΑΣ), η ΑΕΚ επιστρέφει σε… ρυθμούς Super League και θέλει να διευρύνει το σερί των τελευταίων αγωνιστικών (μετράει 4 νίκες) στο εκτός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό. H «Ένωση» είναι το φαβορί, όμως ο Ματίας Αλμέιδα έχει να διαχειριστεί αρκετά προβλήματα, αφού εκτός δράσης βρίσκονται οι Τσούμπερ, Άμραμπατ, Φαν Βέερτ, Μοχαμάντι και Χατζισαφί.

Έτσι, δεν αποκλείεται να δούμε βασικό το νεαρό Ραντόνια στα αριστερά της άμυνας, ενώ δεν αναμένονται αλλαγές στις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας. Λίγο αργότερα, στις 20:00, ο ΟΦΗ υποδέχεται τη Λαμία, σε ένα πολύ σημαντικό ματς και για τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι, που πλέον δεν έχουν τον Νίκο Νιόπλια στον πάγκο τους, έχουν μείνει στους 5 βαθμούς και… καίγονται, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι (7 β.) θέλουν επίσης ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις