Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χολέβας για Πατούλη: «Εσείς δεν φιλάτε τις φίλες σας;»
LIFESTYLE

Χολέβας για Πατούλη: «Εσείς δεν φιλάτε τις φίλες σας;»

Χολέβας για Πατούλη: Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε για τη σχέση του με τη Mαρίνα Πατούλη

Σε μία εκδήλωση εντόπισαν τον Βλάσση Χολέβα οι τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών. Ο σχεδιαστής μόδας παραχώρησε δηλώσεις και ρωτήθηκε αρχικά, με την απουσία της Μαρίνας Πατούλη από το πλευρό του. Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day» ο Βλάσσης Χολέβας απάντησε: «Έπρεπε να συνοδεύομαι από τη Μαρίνα Πατούλη; Πρέπει να είμαστε κάθε μέρα μαζί;».

Παθιασμένα φιλιά Πατούλη – Χολέβα στη Μύκονο!

Όσο για τα τρυφερά τετ-α-τετ στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, δήλωσε: «Που τις είδατε τις τρυφερές φωτογραφίες ρε παιδιά; Μετά από τρεις μήνες σκληρής δουλειάς, με 15 ώρες την ημέρα δουλειά, πήγαμε και εμείς σαν άνθρωποι να διασκεδάσουμε μια φορά, χορέψαμε λίγο, τόσο τρομερό είναι;».

Τότε, οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν γιατί φίλησε τη Μαρίνα Πατούλη, εφόσον οι δυο τους είναι φίλοι. «Εσείς δεν τις φιλάτε τις φίλες σας ρε παιδιά;», είπε.

Τέλος, αναφερόμενος στις δηλώσεις της για τη Βίκυ Καγιά, που η Μαρίνα Πατούλη είπε ότι «δεν την βλέπει στο οπτικό της πεδίο», ο Βλάσσης Χολέβας δήλωσε: «Η δήλωση της κυρίας Πατούλη παρεξηγήθηκε πάρα πολύ. Το “δεν σε βλέπω στο οπτικό μου πεδίο”, δεν σημαίνει ότι δεν σε ξέρω, απλά δεν είσαι στο πεδίο της δράσης μου. Δεν το είπε υποτιμητικά. Η Μαρίνα ξέρει πολύ καλά τι λέει, είναι φιλόλογος και ξέρει να χρησιμοποιεί τα Ελληνικά πολύ καλά».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις