Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πέννυ Σκάρου σχέση: “Όταν το έμαθαν οι αδερφές μου… κλώτσησαν”
LIFESTYLE

Πέννυ Σκάρου σχέση: “Όταν το έμαθαν οι αδερφές μου… κλώτσησαν”

Πέννυ Σκάρου σχέση: Έτσι αντέδρασε η οικογένειά της όταν έμαθε για τη σχέση της με γυναίκα

Με αφορμή την πρόσφατη κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού που φέρει τον τίτλο “Αλλού” η Πέννυ Σκάρου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου. Η γνωστή ερμηνεύτρια αναφέρθηκε στην ιστορία που περιγράφει το τραγούδι της η οποία έχει να κάνει με την ερωτική ιστορία δυο γυναικών αποκαλύπτοντας πως πρόκειται για μια προσωπική της ιστορία. «Σε μια εποχή που κυριαρχεί ο σκοταδισμός είναι πολύ σημαντικό ένας καλλιτέχνης να βγάζει αλήθειες. Το νέο μου τραγούδι είναι μια βιωματική ιστορία. Γενικότερα τα τραγούδια μου, τα περισσότερα τουλάχιστον είναι βιογραφικά. Θεώρησα ωραίο να αποτυπώσω από που ένιωσα κάποια στιγμή στη ζωή μου με μια γυναίκα σε εικόνα. Ο έρωτας δεν έχει φύλο. Ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα κάποια πρωτόγνωρα συναισθήματα και το αποτύπωσα και στην ιστορία αυτού του τραγουδιού» είπε η Πέννυ Σκάρου.

”Μέσα από αυτό το κομμάτι θέλω να δώσω και ένα μήνυμα”

Σε άλλο σημείο, η γνωστή τραγουδίστρια Πέννυ Σκάρου μίλησε για το πώς αντέδρασε η οικογένειά της όταν έμαθε για τη σχέση της με μια άλλη γυναίκα. «Υπάρχουν πάρα πολλοί γονείς που καταπιέζουν τα παιδιά τους, που δεν αποδέχονται τις επιλογές τους. Μέσα από αυτό το κομμάτι θέλω να δώσω και ένα μήνυμα στις μεγαλύτερες γενιές να αποδέχονται πιο εύκολα τις επιλογές των παιδιών τους. Έχω λάβει πάρα πολλά μηνύματα από κοπέλες που μου λένε μπράβο ή ότι έχουν περάσει δύσκολα και οι γονείς τους τούς έδιωξαν από το σπίτι γι’ αυτόν τον λόγο.

Οι δικοί μου δεν έπαθαν σοκ. Η οικογένειά μου είναι άνθρωποι πολύ ανοιχτοί. Και με το ατύχημα με αγκάλιασαν και με στήριξαν. Λίγο οι αδελφούλες μου κλώτσησαν. Σίγουρα κάποιοι μπορεί να το σχολιάσουν αρνητικά και σε κάποιους να μην αρέσει αλλά το σημαντικό είναι η αγάπη. Όταν γίνεται κάτι με αγάπη, στο τέλος όλοι το αποδέχονται… Όλα είναι στο μυαλό..» δήλωσε η Πέννυ Σκάρου η οποία αποκάλυψε πως το τελευταίο διάστημα ασχολείται και με την ξιφασκία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις