Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / ΑΠΘ πτώση: Αγωνία για φοιτητή που έπεσε από παράθυρο
ΕΛΛΑΔΑ

ΑΠΘ πτώση: Αγωνία για φοιτητή που έπεσε από παράθυρο

ΑΠΘ πτώση: Σε αίθουσας μαθήματος επικρατούσε τόσος συνωστισμός, που φοιτητές κάθονταν ακόμη και στους διαδρόμους, αλλά και στα περβάζια παραθύρων

Σοκαριστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε σήμερα το μεσημέρι, μπροστά στα μάτια φοιτητών, στο ΑΠΘ με έναν φοιτητή να πέφτει από τον τρίτο όροφο της Νομικής Σχολής όπου παρακολουθούσε μάθημα. Ο νεαρός δευτεροετής φοιτητής, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στη voria.gr, βρισκόταν εντός αίθουσας στον τρίτο όροφο της ΝΟΠΕ, σε μάθημα που αφορούσε το Ενοχικό Δίκαιο και το οποίο δίδασκε καθηγήτρια. Όπως αναφέρουν οι αυτόπτες μάρτυρες, εντός της αίθουσας του μαθήματος επικρατούσε συνωστισμός, με τους φοιτητές να κάθονται ακόμη και στους διαδρόμους αλλά και στα περβάζια παραθύρων ώστε να μπορέσουν να το παρακολουθήσουν.

«Δεν άργησε να γίνει το κακό. Οι φοιτητές το είχαν επισημάνει στη διοίκηση του τμήματος ότι υπάρχουν υπεράριθμοι στα μαθήματα. Ήμουν δίπλα του όταν έπεσε και σοκαριστήκαμε όλοι, νομίζαμε ότι έπεσε κάποια τσάντα αρχικά αλλά μετά το αντιληφθήκαμε», δηλώνει συγκλονισμένος ένας φοιτητής  στη voria.gr. Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 14:30 το μεσημέρι και στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Ο φοιτητής διεκομίσθη στο νοσοκομείο Παπανικολάου με την κατάσταση της υγείας του να μην είναι ακόμη γνωστή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις