Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χριστίνα Χειλά Φαμέλη Instagram: Το αντίο στην αγαπημένη της γιαγιά
LIFESTYLE

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη Instagram: Το αντίο στην αγαπημένη της γιαγιά

«Φόρο τιμής σ αυτά τα χέρια, που κράτησαν τέσσερα παιδιά, οχτώ εγγόνια κι οχτώ δισέγγονα»

Την αγαπημένη της γιαγιά αποχαιρέτησε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη με μια συγκινητική ανάρτηση. Η ηθοποιός του «Σασμού» αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι η γιαγιά της έφυγε από τη ζωή και θέλησε να τιμήσει τη μνήμη της.

Πιο συγκεκριμένα, ανάρτησε ένα κοινό τους, ασπρόμαυρο στιγμιότυπο και κάτω από αυτό μοιράστηκε με το κοινό της το κείμενο που έγραψε για εκείνη η αδερφή της.

«Φόρο τιμής σ αυτά τα χέρια, που κράτησαν τέσσερα παιδιά, οχτώ εγγόνια κ οχτώ δισέγγονα. Στα χεράκια σου που μας ντάντεψαν, μας ξεσκάτωσαν, μας έπλυναν ντουζίνες πιάτα κ σιδέρωσαν χιλιάδες στίβες ρούχα και γέμιζαν τυροπιτάκια το τάπερ το καφέ και τηγάνισαν τις πατάτες όλου του κόσμου τα καλοκαίρια στο Μάτι και που δε σταμάτησαν ποτέ να προσφέρουν, ούτε παραπονέθηκαν ποτέ, μόνο μας χαϊδευαν με αγάπη. Θα σ’ ονειρεύομαι με μάτια ανοιχτά σε δρόμο ανθόσπαρτο και τα παιδιά σου να σε περιμένουν, επιτέλους γιαγιά, λουσμένη στο φως αγαπημένη μου. Γιαγιάκα μου. Τερψακι μου. (Αυτά τα έγραψε η αδερφούλα μου και με εκφράζουν απόλυτα ) Αντίο γιαγιακουλα μου αγαπημένη ,γιαγιάκα μου» έγραψε η ηθοποιός.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις