Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Πολ Νιούμαν βιογραφία: «Πολλές φορές έχω πέσει στα γόνατα και έχω ζητήσει τη συγχώρεση του Σκοτ»
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πολ Νιούμαν βιογραφία: «Πολλές φορές έχω πέσει στα γόνατα και έχω ζητήσει τη συγχώρεση του Σκοτ»

Πολ Νιούμαν βιογραφία: Πέθανε από υπερβολική δόση στα 28

Το νέο βιβλίο «Paul Newman: The Extraordinary Life of an Ordinary Man» περιλαμβάνει το παρασκήνιο από ένα σκληρό περιστατικό στη ζωή του Πολ Νιούμαν- τον θάνατο του γιου του.

Το περιοδικό People εξασφάλισε αποκλειστικά αποσπάσματα από το βιβλίο, που θα κυκλοφορήσει στις 18 Οκτωβρίου.

Στο βιβλίο απομνημονευμάτων, ο ηθοποιός αναφέρεται μεταξύ άλλων στην απώλεια του γιου του Σκοτ, ο οποίος πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών και αλκοόλ σε ηλικία 28 ετών το 1978.

Μιλώντας για τον χαμό του γιου του λέει χαρακτηριστικά: «Συνέχισα να πιστεύω ότι περνούσε μια φάση κακής κρίσης στην εφηβεία. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα ήταν μοιραίο».

«Υπήρχε κάποιος τρόπος να του πω ότι δεν έπρεπε να είναι σαν εμένα;», αναρωτιέται και προσθέτει: «Ότι δεν έπρεπε να κάνει “μάτσο” πράγματα και θα μπορούσε απλώς να είναι ο εαυτός του;».

«Πολλές φορές έχω πέσει στα γόνατα και έχω ζητήσει τη συγχώρεση του Σκοτ», συνεχίζει.

«Ζητώ συγχώρεση για εκείνο το κομμάτι του εαυτού μου που έδωσε την ώθηση για τη δική του καταστροφή. Τι θα χρειαζόταν για να το αποτρέψει αυτό; Δεν είμαι σίγουρος…», καταλήγει ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις