Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

01

Ιουνίου 2023

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μπράτης σύντροφος: Χώρισε ο σχεδιαστής, το αποκάλυψε ο ίδιος
LIFESTYLE

Μπράτης σύντροφος: Χώρισε ο σχεδιαστής, το αποκάλυψε ο ίδιος

Μπράτης σύντροφος: «Δεν μπορέσαμε να συνεχίσουμε... »

Μια αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή έκανε ο Αγγελος Μπράτης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Happy Day. Συγκεκριμένα, ο Άγγελος Μπράτης έκανε γνωστό πως χώρισε από τον σύντροφό του, τον σκηνοθέτη Σαράντο Γεώργιο Ζερβουλάκο, χωρίς όμως να αναφέρει περισσότερα για το τέλος της σχέσης του. «Χαίρομαι που για πρώτη φορά η ελληνική τηλεόραση έδειξε ένα γκέι ζευγάρι, τόσο απλό, τόσο καθημερινό και χωρίς καμία διάθεση προβολής. Δεν μπορέσαμε να συνεχίσουμε την κοινή μας πορεία. Είμαι και πάλι μόνος και καλό είναι να το αφήσουμε εδώ αυτό. Είναι λίγο νωρίς αυτή την στιγμή για να ερωτευτώ ξανά», είπε ο Άγγελος Μπράτης και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Είμαι άνθρωπος που επενδύει στους άλλους ανθρώπους, μ΄ αρέσει να εμβαθύνω στις σχέσεις μου».

Ποιος είναι ο πρώην σύντροφος του Αγγελου Μπράτη

Ο καταξιωμένος Έλληνας σχεδιαστής και πρώην κριτής του GNTM ήταν σε σχέση με τον σκηνοθέτη Σαράντο Γεώργιο Ζερβουλάκο και μάλιστα για πρώτη φορά εμφανίστηκαν μαζί τηλεοπτικά στο επεισόδιο της ταξιδιωτικής εκπομπής «Life is a beach», το οποίο προβλήθηκε το καλοκαίρι μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Star.

«Είμαι σε σχέση. Φτάνει; Αυτό! Δεν είναι η πρώτη μου σχέση. Είναι η τρίτη μου σχέση. Είμαι πιστός στη ζωή μου, πιστός άνθρωπος. Η πρώτη μου σχέση διήρκεσε δέκα χρόνια. Μια απόφαση ζωής δεν είναι αυθόρμητη, είμαι πολύ αναλυτικός στο μυαλό μου. Όταν βλέπεις ότι τα πράγματα τα έχεις εξαντλήσει πρέπει να βάλεις και το συναίσθημα. Ερωτεύομαι παράφορα. Με έλκει η ανθρωπιά και η καλοσύνη. Θέλω να είμαι φίλος και ίσος, χωρίς καμία κριτική και ανταγωνισμούς», είχε πει σε συνέντευξή του ο Άγγελος Μπράτης.

Και συμπλήρωσε: «Αν είναι να είμαι με κάποιον είναι επειδή θέλω να περνάω ωραία. Τα απλά με ενδιαφέρουν. Δεν έχω σκεφτεί για γάμο και οικογένεια. Θα με ενδιέφερε πολύ να είναι όλα ίσα σε αυτήν την κοινωνία. Οι άνθρωποι να έχουν πραγματικά ίσα δικαιώματα και όχι μόνο ίσες υποχρεώσεις».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις