Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Υποψήφιος γερουσιαστής γύρισε πορνό: «Ήθελα να συζητηθούν τα θέματά μου»
ΚΟΣΜΟΣ

Υποψήφιος γερουσιαστής γύρισε πορνό: «Ήθελα να συζητηθούν τα θέματά μου»

Υποψήφιος γερουσιαστής γύρισε πορνό: Ο Μάικ Ίτκις γύρισε βίντεο ερωτικού περιεχομένου, σε μια προσπάθεια να αναδείξει τη «σεξουαλικά θετική» πολιτική του

Η καμπάνια του ξεκίνησε με τον πιο δυναμικό και ανορθόδοξο τρόπο. Ένας υποψήφιος για το Κογκρέσο του Μανχάταν κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ένα βίντεο πορνό με πρωταγωνιστή τον εαυτό του, σε μια προσπάθεια να αναδείξει την «σεξουαλικά θετική» πολιτική του. Ο επί χρόνια υποψήφιος του τρίτου κόμματος Μάικ Ίτκις – ο οποίος αναμένεται να χάσει από τον Δημοκρατικό βουλευτή Τζέρι Νάντλερ στη 12η περιφέρεια της Νέας Υόρκης – δημοσίευσε την καυτή, 13λεπτη ταινία σεξ με την πρωταγωνίστρια ροζ ταινιών Νικόλ Σέιτζ.

Οι πολιτικοί συνήθως θέλουν να καλύψουν τις ερωτικές τους περιπέτειες – αλλά ο Ίτκις είπε πως με αυτή του την κίνηση θέλει να αποδείξει ότι είναι πραγματικά ενθουσιασμένος με τη νομιμοποίηση της σεξουαλικής εργασίας. «Αν απλά μιλούσα γι’ αυτό, δεν θα αποδείκνυε τη δέσμευσή μου στο θέμα», δήλωσε στο «City & State». «Και το γεγονός ότι το έκανα πραγματικά ήταν μια τεράστια εμπειρία εκμάθησης». Είπε ότι δημοσίευσε το βίντεο, με τίτλο «Bucket List Bonanza», σε έναν δημοφιλή ιστότοπο πορνό. Ήθελα να συζητηθούν τα θέματά μου με κάποιο τρόπο», συνέχισε εξηγώντας τους λόγους που ανέβασε στο εν λόγω βίντεο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Sage (@thenicolesage)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις