Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ολυμπιακός – Καραμπάχ σήμερα: Κρίσιμο παιχνίδι και ντεμπούτο Πασχαλάκη
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός – Καραμπάχ σήμερα: Κρίσιμο παιχνίδι και ντεμπούτο Πασχαλάκη

Ολυμπιακός - Καραμπάχ σήμερα: Εάν θέλουν να διεκδικήσουν κάτι στην Ευρώπη οι ερυθρόλευκοι, θα πρέπει να «τα δώσουν όλα» στο αποψινό, κρίσιμο παιχνίδι

Ο Ολυμπιακός έχει τρεις ήττες από Ναντ, Φράιμπουργκ και Καραμπάχ, εκ των οποίων οι 2 στο Καραϊσκάκη για τον θεσμό του Europa League. Οπότε εάν θέλει να διεκδικήσει κάτι στην Ευρώπη θα πρέπει να πάρει απόψε (19.45, COSMOTE SPORT TV 2) αποτέλεσμα από τη Καραμπάχ εκτός έδρας. Το ιδανικό προφανώς θα ήταν η νίκη σε μία δύσκολη εκτός έδρας αποστολή. Ανεξάρτητα από το τι θα κάνει ο Ολυμπιακός εάν η Φράιμπουργκ νικήσει τη Ναντ κρατάει έτσι στο… κόλπο τον Πρωταθλητή Ελλάδας για την τρίτη θέση που οδηγεί στο Conference League μετά.

Ο Μίτσελ έκανε γνωστό πως ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα χριστεί βασικός με τη Καραμπάχ, κάνοντας έτσι ντεμπούτο. Η εκτίμηση για τον σχηματισμό είναι κυρίως με 3-5-2 και με πρόθεση να προφυλαχθούν ορισμένα βασικά ατού ενόψει ΠΑΟΚ τη Δευτέρα. Στην αποστολή ο Μίτσελ έχει πάρει τους εξής παίκτες: Ουσεϊνού Μπα, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Σισέ, Ινμπομ Χουάνγκ, Καλογερόπουλος, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κούντε, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαπουντζής, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι και Βρσάλικο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις