Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σταματίνα Τσιμτσιλή για 53χρονο: «Μάνα είμαι, δεν το αντέχω»
LIFESTYLE

Σταματίνα Τσιμτσιλή για 53χρονο: «Μάνα είμαι, δεν το αντέχω»

Σταματίνα Τσιμτσιλή για 53χρονο: «Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι μία μάνα υποβάλει το παιδί της σε μια τέτοια ιστορία για 25 ευρώ ή και για 2,5 εκατομμύρια ευρώ»

«Πάγωσε» η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο άκουσμα των πληροφοριών που μετέφερε ο Δήμος Βερύκιος για την υπόθεση του 53χρονου βιαστή και της 12χρονης στον Κολωνό. Όπως μετέφερε στο «Happy Day» ο δημοσιογράφος, στους τραπεζικούς λογαριασμούς της μητέρας βρέθηκαν χρήματα, τα οποία είχε καταθέσεις ένας από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση δράστες. Στο άκουσμα της είδησης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν κατάφερε να συγκρατήσει την οργή της και όπως είπε, δεν μπορεί να φανταστεί πως υπάρχει περίπτωση μια μάνα να χειριστεί έτσι το παιδί της, για οποιοδήποτε χρηματικό ποσό.

«Τώρα η κατάσταση περιπλέκεται, γιατί αν ισχύει αυτή η πληροφορία… Η ίδια η μάνα που σε γέννησε. Δεν αμφισβητώ το ρεπορτάζ σου, αλλά μάνα είμαι Δήμο. Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι μία μάνα υποβάλει το παιδί της σε μια τέτοια ιστορία για 25 ευρώ ή και για 2,5 εκατομμύρια ευρώ», είπε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Υποβάλει το 12χρονο ανήλικο παιδί της σε αυτή την ιστορία για τα λεφτά. Δεν το αντέχω».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις