Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρία Κορινθίου – Πρωινό ANT1: «Αισθάνομαι υπέροχα»
LIFESTYLE

Μαρία Κορινθίου – Πρωινό ANT1: «Αισθάνομαι υπέροχα»

Μαρία Κορινθίου - Πρωινό ANT1: Η ηθοποιός επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που την ήθελαν στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα, στην πρωινή εκπομπή

Η Μαρία Κορινθίου εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό», επιβεβαιώνοντας τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούσαν τις προηγούμενες ημέρες και την ήθελαν στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα. Η ηθοποιός εντάχθηκε στην ομάδα της εκπομπής ως νέο μέλος και ο παρουσιαστής την υποδέχτηκε με τα καλύτερα λόγια.  «Το είπαμε την Παρασκευή, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Είναι μια γυναίκα που την αγαπάτε πάρα πολύ. Θα προστεθεί από σήμερα στην ομάδα του Πρωινού. Εδώ η Μαρία Κορινθίου», δήλωσε και η ηθοποιός εμφανίστηκε στο πλατό με μία φούξια ολόσωμη φόρμα.

«Αισθάνομαι υπέροχα. Να πω ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή. Είσαι και Δίδυμος κι έχω μια αγάπη στους Διδύμους», δήλωσε αρχικά η Μαρία Κορινθίου με ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό της. «Το μεγάλο κομμάτι της εκπομπής παραμένει δημοσιογραφικό, αλλά ένα τμήμα της εκπομπής μένει γυναικείο. Σε αυτό το κομμάτι λοιπόν, θα αφήσει τη στάμπα της η Μαρία Κορινθίου. Μαγειρικές, ζώδια, τα γυναικεία θέματα θα τα παίρνεις πάνω σου», της είπε ο Γιώργος Λιάγκας αφού την υποδέχτηκε και στη συνέχεια, τη σύστησε στους υπόλοιπους συνεργάτες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις