Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Λουτράκι: Μαχαιρώματα στο 1ο ΕΠΑΛ
ΕΛΛΑΔΑ

Λουτράκι: Μαχαιρώματα στο 1ο ΕΠΑΛ

Λουτράκι: Σοβαρό επεισόδιο με τραυματίες σημειώθηκε σήμερα στο 1ο ΕΠΑΛ.

Αιματηρό περιστατικό έλαβε χώρα σήμερα το μεσημέρι στο 1ο ΕΠΑΛ Λουτρακίου, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτίας συνεπλάκησαν μαθητές και μάλιστα βγήκαν και μαχαίρια, με ασθενοφόρο να σπεύδει στο σχολικό συγκρότημα για να παραλάβει 3 τραυματίες μαθητές. Γονείς των τραυματιών που διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Κορίνθου, δήλωσαν ότι κάποιo από τα παιδιά, φέρει τραύμα από μαχαίρι. Η πληροφορία αυτή επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα από τους γιατρούς.

Ο έφηβος φέρει τραύματα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα, αλλά και σε άλλα σημεία του σώματος, μετά από τη συμπλοκή των ανηλίκων στο 1ο ΕΠΑΛ Λουτρακίου. Ο νεαρός δεν βρίσκεται σε κίνδυνο, ωστόσο οι γιατροί παρακολουθούν την κατάστασή του και φρόντισαν τα τραύματά του. Την έρευνα για τα αίτια του επεισοδίου έχουν αναλάβει οι αρχές.

 

Ο έφηβος φέρει τραύματα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα, αλλά και σε άλλα σημεία του σώματος, μετά από τη συμπλοκή των ανηλίκων. Ο ανήλικος μαθητής, ευτυχώς δεν βρίσκεται σε κίνδυνο, ωστόσο οι γιατροί παρακολουθούν την κατάστασή του και φρόντισαν τα τραύματά του. Την έρευνα για τα αίτια του επεισοδίου έχουν αναλάβει οι Αρχές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις