Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Καρντάσιαν της Ισπανίας: Η Tamara Falcó αρραβωνιάστηκε και σε 24 ώρες χώρισε
ΚΟΣΜΟΣ

Καρντάσιαν της Ισπανίας: Η Tamara Falcó αρραβωνιάστηκε και σε 24 ώρες χώρισε

Καρντάσιαν της Ισπανίας: Το viral βίντεο της απιστίας

Την αποκαλούν Κιμ Καρντάσιαν της Ισπανίας. Έχει φανατικό κοινό στα social media, τη δική της σειρά μόδας, είναι μαρκησία, με μεγάλη περιουσία και γενικά διατηρεί χαμηλό προφίλ. Είναι επίσης μια από τις πολυφωτογραφημένες γυναίκες στην Ισπανία, με περισσότερα από 50 εξώφυλλα στο περιοδικό Hola. Αλλά τον τελευταίο μήνα, τα ισπανικά ΜΜΕ ασχολούνται πολύ μαζί της εξαιτίας του χωρισμού της από τον αρραβωνιαστικό της.

Ο λόγος για την Tamara Falcó, ετεροθαλής αδερφή του Ενρίκε Ιγκλέσιας. H 40χρονη Tamara ανακοίνωσε πρόσφατα τον αρραβώνα της με τον Íñigo Onieva, αλλά μόλις 24 ώρες μετά τα χαρμόσυνα νέα, ένα βίντεο που τον δείχνει να φιλάει μια άλλη γυναίκα στο φεστιβάλ Burning Man στις ΗΠΑ αυτό το καλοκαίρι, έγινε viral. Μετά το δημόσιο σκάνδαλο, η Tamara ανακοίνωσε το χωρισμό της από τον επενδυτή αρραβωνιαστικό της, διέγραψε την ανάρτηση του αρραβώνα της στο Instagram, την οποία μοιράστηκε για πρώτη φορά την περασμένη Πέμπτη, και έκανε unfollow τον 33χρονο Inigo, σύμφωνα με το Hola.

Το ισπανικό περιοδικό ανέφερε ότι η socialite δεσμεύτηκε πως ο χωρισμός της δεν θα επηρεάσει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, με την 40χρονη να ταξιδεύει στο Μεξικό για να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Συνέδριο Οικογενειών, όπου και μίλησε ανοιχτά για τον πόνο που της προκάλεσε ο χωρισμός της, αποκαλύπτοντας ότι δεν τον μισεί, αλλά ότι λυπάται για τις προτεραιότητές του.
«Δεν αισθάνομαι μίσος απέναντί του, λυπάμαι, λυπάμαι που με όλα τα υπέροχα πράγματα που υπάρχουν στη ζωή, υπάρχουν και αυτά που σε στενοχωρούν».

Μια Ισπανίδα μαρκησία με μεγάλη περιουσία και τη δική της σειρά στο Netflix

Η κοσμική κυρία με έδρα τη Μαδρίτη, είναι μία από τις πιο πολυφωτογραφημένες γυναίκες στην Ισπανία. Κληρονόμησε τον τίτλο της Μαρκησίας του Griñón, από τον πατέρα της, Carlos Falcó, 5ο Μαρκήσιο του Griñón, με τον θάνατό του το 2020. Είναι επίσης ιδιοκτήτρια του παλατιού El Rincón, έξω από τη Μαδρίτη. Η λαμπερή ζωή της, της έχει αποφέρει 1,4 εκατομμύρια οπαδούς στο Instagram, ενώ έχει και τη δική της σειρά στο Netflix, με τίτλο «Lady Tamara».

Η ανακοίνωση του αρραβώνα: «Είμαι η πιο τυχερή γυναίκα στον πλανήτη»

Όταν ανακοίνωσε τον αρραβώνα της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Tamara δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον αρραβωνιαστικό της, όπου μοιράζονται ένα φιλί, ενώ εκείνη επιδεικνύει το δαχτυλίδι της αξίας 14.500 ευρώ από την ιταλική εταιρεία Repossi, σύμφωνα με την Huffington Post. «Είμαι πολύ ευτυχισμένη, έτσι θα μπορούσα να το συνοψίσω. Πριν σε γνωρίσω, ένιωθα πλήρης και ευτυχισμένη, αλλά όταν διασταυρώθηκαν οι δρόμοι μας ήταν που η ζωή μου πήρε μια στροφή προς το καλύτερο, εντελώς απροσδόκητη» ανέφερε στη λεζάντα.

Πρόσθεσε επίσης, ένα βιβλικό απόσπασμα, γράφοντας: «Όπως λέει και ο Άγιος Παύλος, στην επιστολή του προς τους Κορινθίους: στο τέλος, στη ζωή το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι η αγάπη». «Και γράφω ΑΓΑΠΗ με κεφαλαία γράμματα γιατί το αξίζει και αυτή η ευτυχία που περιγράφω είναι το αποτέλεσμα αυτού του σεβασμού, της αγάπης και του θαυμασμού που έχουμε ο ένας για τον άλλον και που μοιραστήκαμε αυτά τα δύο χρόνια που είμαστε ζευγάρι» πρόσθεσε.

Η Tamara κατέληξε λέγοντας πως αισθάνεται «η πιο τυχερή γυναίκα στον πλανήτη» και θέλησε να ευχαριστήσει τον σύντροφό της που έκανε μαζί της αυτό το επόμενο βήμα. «Σ’ ευχαριστώ που μου έκανες; πρόταση γάμου για να γίνω σύντροφός σου για μια ζωή. Αισθάνομαι σαν την πιο τυχερή γυναίκα στον πλανήτη και το ναι που σου είπα, το επαναλαμβάνω και το αφήνω γραπτώς για να μην το ξεχάσεις ποτέ». Ο Íñigo μοιράστηκε την ανάρτηση της Tamara στις ιστορίες του, με τη λεζάντα: «Αγάπη μου, σ’ ευχαριστώ που με έκανες τον πιο τυχερό άνθρωπο να έχω για σύντροφο ζωής τον πιο αγνό, αστείο και αγαπητό άνθρωπο στον πλανήτη. Σ’ αγαπώ!».

Η φωτογραφία που συνόδευε την ανακοίνωση του αρραβώνα της
Το βίντεο της απιστίας του αρραβωνιαστικού της – Πώς προσπάθησε να δικαιολογηθεί ο ίδιος

Ωστόσο, 24 ώρες αργότερα, κανείς από τους δυο τους πιθανότατα δεν αισθανόταν τυχερός, καθώς δημοσιοποιήθηκε ένα βίντεο του Inigo που φαίνεται να φιλάει μια άλλη γυναίκα στο φεστιβάλ Burning Man στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα.

Αρχικά, ο Íñigo, ο οποίος εμφανίστηκε σε γάμο με την Tamara την Παρασκευή μετά την ανακοίνωση των αρραβώνων τους, είπε στις κάμερες ότι τα πλάνα ήταν από το φεστιβάλ του 2019 – προτού ακόμη γνωρίζει την socialite. Μάλιστα, είπε ότι είναι «πολύ ευτυχισμένος», προσθέτοντας πως «είναι κρίμα που υπάρχουν πάντα άνθρωποι που θέλουν να καταστρέψουν τη σχέση μας». Προσπαθώντας να εξηγήσει πως επρόκειτο για την εμφάνισή του στο φεστιβάλ από το 2019, είπε ότι, «οι στολές του Burning Man επαναλαμβάνονται χρόνο παρά χρόνο», μετά από ισχυρισμούς πως τα ρούχα που φορούσε και η μουσική που έπαιζε στο βίντεο, έδειχναν ότι ήταν από το φεστιβάλ του 2022.

Η δημόσια παραδοχή της απιστίας του

Ωστόσο, την Κυριακή, ο επιχειρηματίας παραδέχτηκε δημοσίως την απιστία του κάνοντας μια ανάρτηση στα stories του στο Instagram. Έγραψε: «Στα βίντεο που κυκλοφόρησαν, εμφανίζομαι με απαράδεκτη συμπεριφορά, για την οποία λυπάμαι απόλυτα και είμαι συντετριμμένος γι’ αυτό. Ζητώ συγνώμη που δεν ήμουν ειλικρινής και ζητώ δημόσια συγνώμη από την Tamara και την οικογένειά της. Είμαι απόλυτα ερωτευμένος με την Tamara και είναι η γυναίκα της ζωής μου, οπότε με πληγώνει πάρα πολύ που την πλήγωσα».

Η Tamara, της οποίας η μητέρα είναι η Ισπανο-φιλιππινέζα κοσμική Isabel Preysler, που θεωρείται η πιο μοντέρνα γυναίκα στην Ισπανία και μητέρα του Ενρίκε Ιγκλέσιας, έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά το σκάνδαλο, αυτή την εβδομάδα. Σε δηλώσεις της, επέμεινε ότι θεωρεί «αδύνατη» οποιαδήποτε συμφιλίωση με τον πρώην σύντροφό της. «Νομίζω ότι όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο και θέλω να ζητήσω συγνώμη και να σας ευχαριστήσω για την ερευνητική δουλειά που κάνατε, αλλιώς δεν θα το μάθαινα ποτέ. Είναι μια πολύ περίπλοκη κατάσταση, αλλά είμαι πολύ ευγνώμων. Έχω την αίσθηση πως όταν είδα το δεύτερο βίντεο, όλα άλλαξαν και η αλήθεια είναι ότι, φανταστείτε πως για μένα ο γάμος είναι μια υπόσχεση αιώνιας αγάπης».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις