Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

07

Δεκεμβρίου 2022

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βιασμός 13χρονης από τον πατριό: Τα «γυρνάει» η μητέρα της ανήλικης
ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός 13χρονης από τον πατριό: Τα «γυρνάει» η μητέρα της ανήλικης

Βιασμός 13χρονης από τον πατριό: «Δεν είπα όμως εγώ ότι είναι Θεός»

Η μητέρα της 13χρονης αρχικά υποστήριζε με θέρμη τον σύζυγό της, αποκαλώντας μάλιστα την κόρη της «φαντασιόπληκτη» που κατήγγειλε τον πατριό της για βιασμό. «Η κόρη μου ήταν πάντα ευκολόπιστη, έβγαζε συνέχεια από το μυαλό της διάφορες ιστορίες, έλεγε συνέχεια ψέματα», είχε δηλώσει η μητέρα της 13χρονης. Νωρίτερα, μετά και τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών του 46χρονου προφυλακισμένου συζύγου της, ισχυρίζεται ότι τηρεί στάση αναμονής, τονίζοντας πως τελικά δεν παίρνει τη θέση κανενός. «Δεν είπα όμως εγώ ότι είναι Θεός και τότε με τη συνέντευξη δεν αφήσατε τον κόσμο να ακούσει που λέω στο τέλος όμως ότι περιμένω να ακουστεί η αλήθεια».

Κι αυτό είναι το επίμαχο απόσπασμα από τη ζωντανή σύνδεση για το οποίο μιλά η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού:

– Όποια είναι η αλήθεια θέλω να βγει στο φως

– Ναι, αλλά εσείς παίρνετε το μέρος του πατέρα ανοιχτά τώρα δηλαδή

– Ναι γιατί σας λέω ότι μας έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα με τα ψέματα της. Αυτό σας εξηγώ.

Η 13χρονη μίλησε στη δασκάλα

Το 13χρονο κορίτσι επέλεξε τη δασκάλα του στο σχολείο για να εκμυστηρευτεί το δράμα που βίωνε τα τελευταία δύο χρόνια στο σπίτι της. Μέχρι σήμερα δεν έχει ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική της εξέταση καθώς δείγματα DNA έχουν σταλεί σε εργαστήριο των Αθηνών για ταυτοποίηση, μια διαδικασία ιδιαίτερα χρονοβόρα. Η 13χρονη παραμένει για δεύτερη εβδομάδα στην ασφάλεια του νοσοκομείου ήρεμη και υγιής, όπως διαβεβαίωσε στο Mega ο διοικητής του νοσοκομείου.

«Τη νοσηλεύουμε ακόμη στο νοσοκομείο μας. Κατά τη διάρκεια της ημέρας την προσέχουν άτομα από το χαμόγελο του παιδιού ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας χρησιμοποιούμε αποκλειστική. Το παιδί είναι ήρεμο, ήσυχο με πολύ καλή διάθεση και καλή ψυχολογία. Επίσης παρακολουθείται και από ψυχολόγο, δήλωσε ο Κωνσταντίνος Τερζάκης, διοικητής του Βενιζέλειου Νοσοκομείου. Έχει σημασία ότι η γυναίκα που έσπευσε να αθωώσει από την πρώτη στιγμή τον σύζυγό της, έχει μείνει πίσω μετά την προφυλάκισή του με πέντε ανήλικα παιδιά και την αποκλειστική ευθύνη για την οικονομική συντήρησή τους.

«Περιμένω να δω τι θα βγει. Ούτε τον έναν κρίνω, ούτε τον άλλον. Ούτε ο κόσμος με ρωτάει εμένα αν έχω να ταΐσω τα παιδιά μου, ούτε ο κόσμος ενδιαφέρεται αν είμαι καλά ή όχι. (Με ενδιαφέρει) αυτή τη στιγμή να μπορέσω να κάνω το καλύτερο που μπορώ για όλα μου τα παιδιά», δήλωσε η μητέρα της 13χρονης. Η μητέρα της ανήλικης έχει 3 παιδιά από προηγούμενο γάμο και δύο παιδιά –ένα αγόρι και ένα νεογέννητο μωρό- με τον 46χρονο κατηγορούμενο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις