Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 5 – σπίτι: Τα 21 μοντέλα που πέρασαν στην επόμενη φάση
LIFESTYLE

GNTM 5 – σπίτι: Τα 21 μοντέλα που πέρασαν στην επόμενη φάση

GNTM 5 - σπίτι: Αυτά είναι τα 21 μοντέλα που πέρασαν τις auditions, το ID Catwalk και την πρώτη επαγγελματική φωτογράφιση με επιτυχία

Μετά τις πολύωρες auditions και το εντυπωσιακό ID Catwalk, οι 41 υποψήφιοι του πέμπτου κύκλου του GNTM που ξεχώρισαν, το βράδυ της Τρίτης, δοκιμάστηκαν στη 2η φάση του bootcamp, που δεν ήταν άλλη από μια επαγγελματική φωτογράφιση. Τα κορίτσια υπό τις οδηγίες της Mary Vitinaros ως model instructor, κλήθηκαν να βάλουν τα δυνατά τους και να ποζάρουν με σέξι attitude, με στόχο να κερδίσουν τις εντυπώσεις των κριτών και να τους πείσουν ότι αξίζουν μία θέση στο σπίτι του Greece’s Next Top Model. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ένας υποψήφιος κέρδισε το πολυπόθητο Golden Pass και πέρασε απευθείας στο σπίτι του GNTM 5. Αυτή ήταν η Κάτια. «Κυρίες μου, το Golden Pass του 2022 έχει κερδίσει με την αξία της και το σπαθί της, προσωπικότητα, πόζα, γλύκα, ομορφιά, στιλ, ταλέντο η… Κάτια!» είπε η Βίκυ Καγιά και αμέσως την αγκάλιασε.

Η Κάτια, συγκινημένη, απάντησε: «Ευχαριστώ πάρα πολύ, πραγματικά τρέμω. Δεν το περίμενα πώς θα ήμουν το Golden Pass. Πραγματικά δεν το περίμενα, είμαι τόσο ικανοποιημένη, τόσο περήφανη… τρέμω, δεν το περίμενα!». Στη συνέχεια, η αγωνία κορυφώθηκε τη στιγμή της ανακοίνωσης των 21 κοριτσιών που θα μπουν στο σπίτι του reality μόδας, με τα συναισθήματα να εναλλάσσονται κάθε λεπτό. Τα 21, λοιπόν, κορίτσια που μπήκαν στο σπίτι του GNTM είναι οι εξής: Γιέβα, Αλεξία Κ., Μύρια, Κατερίνα, Δέσποινα, Νικόλ, Μαρία, Εβελίνα, Γρηγοριάνα, Κάτια, Μάρα, Τζούλια, Μαρίτα, Άννα, Κότυ, Έλενα, Βικτώρια, Μικαέλα, Αλεξία Τ., Ζωή και Έφη.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις