Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μενίδι εργατικό δυστύχημα: Νεκρός 38χρονος
ΕΛΛΑΔΑ

Μενίδι εργατικό δυστύχημα: Νεκρός 38χρονος

Μενίδι εργατικό δυστύχημα:Το περιστατικό έγινε σε εργοστάσιο που βρίσκεται επί της οδού Λουτρού

Σοκ στο Μενίδι, σε αποθήκη ιντερνετικού σούπερ μάρκετ, από όπου 38χρονος υπάλληλος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο εργαζόμενος του ιντερνετικού σούπερ μάρκετ εκτελούσε κάποια εργασία τοποθέτησης στο χώρο της αποθήκης όπου υπάρχουν ηλεκτρικά ράφια.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες καταπλακώθηκε από αντικείμενα.

Μενίδι: Ρομά χτύπησαν και λήστεψαν αστυνομικό – Δύο συλλήψεις σε καταυλισμό

Θύμα ληστείας έπεσε ένας 22χρονος αστυφύλακας ο οποίος βρισκόταν στην περιοχή του Μενιδίου κοντά στον καταυλισμό της Αγίας Σωτήρας. Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα της Κυριακής 02/10, με δράστες δύο Ρομά που συνελήφθησαν.  Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο δράστες προσέγγισαν τον νεαρό αστυνομικό (σ.σ. προφανώς δεν γνώριζαν την ιδιότητα του), τον χτύπησαν, τον ακινητοποίησαν και του άρπαξαν ένα πορτοφόλι το οποίο περιείχε περίπου 250 ευρώ σε μετρητά, την υπηρεσιακή του ταυτότητα και άλλα προσωπικά έγγραφα.

Στο σημείο έφτασαν πάνοπλοι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ οι οποίοι μπήκαν μέσα στον καταυλισμό Ρομά της Αγίας Σωτήρας και εντόπισαν τους δύο δράστες. Ο λόγος για έναν 17χρονο και έναν 26χρονο οι οποίοι οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Μενιδίου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τη ληστεία.   Ο 22χρονος αστυφύλακας μεταφέρθηκε στο 401ΓΣΝΑ, για ιατρονοσηλευτική περίθαλψη και εξετάσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις