Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / ΕΠΑΛ Αιγάλεω ξύλο: Βίντεο ντοκουμέντο από τη συμπλοκή
ΕΛΛΑΔΑ

ΕΠΑΛ Αιγάλεω ξύλο: Βίντεο ντοκουμέντο από τη συμπλοκή

ΕΠΑΛ Αιγάλεω ξύλο: Ο ανήλικος συνελήφθη για ληστρική επιδρομή και σωματικές βλάβες και ο διευθυντής για σωματικές βλάβες

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της έντασης που δημιουργήθηκε πριν από τον καβγά του 16χρονου μαθητή με τον διευθυντή σε ΕΠΑΛ του Αιγάλεω, ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Ο διευθυντής οδηγείται σήμερα, Τετάρτη στον ανακριτή για τον καυγά με τον ανήλικο. Την Δευτέρα το πρωί (3/10) είχε γίνει σύσκεψη στο ΕΠΑΛ στο οποίο μαθητεύει ο 16χρονος και εκεί αποφάσισαν ότι ίσως πρέπει να γίνει απομάκρυνσή του από το σχολείο. Την Τρίτη το πρωί εμφανίστηκε στο σχολείο με συμμαθητές του προσπαθώντας να κάνουν κατάληψη. Ο διευθυντής πήγε να κλειδώσει την πόρτα για να μην γίνει κατάληψη κατι τέτοιο και ακολούθησαν σκηνές χάους.

Ο 16χρονος φέρεται να χτύπησε το χέρι του σε τζαμαρία, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Στο σημείο έφτασε η Αστυνομία και συνελήφθησαν ο διευθυντής και ο μαθητής. Ο ανήλικος συνελήφθη για ληστρική επιδρομή και σωματικές βλάβες και ο διευθυντής για σωματικές βλάβες.

Δείτε το βίντεο που δημοσιεύει η ΕΡΤ:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις