Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Πώς να μην πέφτουν οι βλεφαρίδες: Δύο tips από ειδικούς
PLUS

Πώς να μην πέφτουν οι βλεφαρίδες: Δύο tips από ειδικούς

Πώς να μην πέφτουν οι βλεφαρίδες: Κράτα σημειώσεις

Μεγαλώνοντας αρχίζουμε να παρατηρούμε συχνά ότι οι βλεφαρίδες μειώνονται και πέφτουν. Όπως συμβαίνει με τα μαλλιά αλλά και το δέρμα μας, οι βλεφαρίδες έχουν ανάγκη από συγκεκριμένη φροντίδα αλλά και προστασία, ώστε να μην ταλαιπωρούνται τόσο πολύ από το μακιγιάζ και ταυτόχρονα οι τρίχες να δυναμώνουν και να παραμένουν στη θέση τους.

Για να το καταφέρεις αυτό, είναι σημαντικό να ακολουθείς πιστά τα παρακάτω πολύτιμα tips:
Απόφυγε την αδιάβροχη μάσκαρα

Η μάσκαρα είναι ένα βασικό προϊόν του μακιγιάζ, που χαρίζει δύναμη στο βλέμμα. Η αδιάβροχη δε εκδοχή της είναι ο απόλυτος σύμμαχος για τέλειο μακιγιάζ ματιών και σαγηνευτικό βλέμμα τους μήνες που η θερμοκρασία ανεβαίνει στα ύψη, αφού είναι ανθεκτική στη ζέστη, στην υγρασία και στον ιδρώτα, Παρόλα αυτά, η αδιάβροχη μάσκαρα απαιτεί λίγη περισσότερη προσπάθεια κατά τη διάρκεια του ντεμακιγιάζ, αν το προϊόν που χρησιμοποιείς για να την αφαιρέσεις δεν είναι το κατάλληλο. Το τρίψιμο των βλεφαρίδων τείνει να τις αποδυναμώνει ή να τις κάνει να πέφτουν.

woman closing her eyes
Κάνε ντεμακιγιάζ με τα σωστά προϊόντα

Σε συνέχεια των παραπάνω, θα πρέπει λοιπόν να φροντίσεις ώστε το προϊόν ντεμακιγιάζ που χρησιμοποιείς για την περιοχή των ματιών να είναι oil-based, ώστε να αφαιρεί εύκολα ακόμη και το αδιάβροχο μακιγιάζ χωρίς τρίψιμο των ευαίσθητων ματιών. Αυτά τα προϊόντα έχουν μαλακτική και καταπραϋντική δράση. Πώς πρέπει να το χρησιμοποιήσεις; Βάλε λίγη ποσότητα σε ένα cotton pad και κάνε απαλό μασάζ στην περιοχή των ματιών.

human eye close-up photography
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις