Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

07

Δεκεμβρίου 2022

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Θοδωρής Μαραντίνης διατροφή: Στα δικαστήρια με τη Σίσσυ Χρηστίδου
LIFESTYLE

Θοδωρής Μαραντίνης διατροφή: Στα δικαστήρια με τη Σίσσυ Χρηστίδου

Στα δικαστήρια οδηγήθηκε το ζευγάρι - Ο τραγουδιστής δεν κατέβαλλε διατροφή για τα παιδιά

Μπορεί η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης να χώρισαν τον Απρίλιο του 2019, ωστόσο φαίνεται πως το ζευγάρι έχει ακόμη και σήμερα κάποιες νομικές διαφορές. Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE το πρώην ζευγάρι βρέθηκε σήμερα το πρωί στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους σχετικά με τη διατροφή των παιδιών. Στο κτίριο 9, έφτασε πρώτη η Σίσσυ Χρηστίδου, ενώ ακολούθησε ο Θοδωρής Μαραντίνης. Στο σημείο βρέθηκαν, επίσης, οι κουμπάροι και καλοί φίλοι της παρουσιάστριας του Mega, Παύλος Σταματόπουλος και Χριστίνα Κοντοβά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο τραγουδιστής καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή για την υπόθεση.Πιο συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Μαραντίνης φέρεται να μην πληρώνει το απαιτούμενο ποσό που έχει οριστεί για τη διατροφή των δύο τους παιδιών. Οπότε, η Σίσσυ Χρηστίδου προχώρησε σε αγωγή για παραβίαση της προς διατροφή υποχρεώσεως κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Ο γάμος και το διαζύγιο

H Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης έχουν αποκτήσει μαζί τα δύο τους παιδιά, Φίλιππος Ραφαήλ και Μιχαήλ- Άγγελος. Για το διαζύγιό της η παρουσιάστρια δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της «Δεν πίστευα ποτέ ότι θα πάρω στη ζωή μου αυτή την απόφαση. Δεν υπήρχε αυτό το πλάνο στο μυαλό μου. Όμως η ζωή αλλάζει, οι άνθρωποι αλλάζουν, οι σχέσεις μεταβάλλονται, οπότε προσπάθησα να το αντιμετωπίσω με κατανόηση απέναντι στον εαυτό μου και να μην το πάρω ως προσωπική αποτυχία.

Είναι πάρα πολύ δύσκολο να το καταφέρεις, γιατί έτσι αισθάνεσαι ότι έχεις αποτύχει σε ένα πάρα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής σου. Όταν παντρεύεσαι, δεν υπολογίζεις να χωρίσεις, αλλά ότι θα είσαι με τον άλλο μια ζωή. Είναι σχεδόν 4 χρόνια και έχουμε βρει τις ισορροπίες μας σε κάποιο βαθμό, αλλά για μένα ήταν κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Όταν όμως υπάρχουν δύο παιδιά, δεν είναι το διαζύγιο, είναι τα παιδιά. Αυτή πρέπει να είναι η προτεραιότητα για όσους χωρίζουν και έχουν παιδιά: τι είναι το καλύτερο για εκείνα. Οπότε εκ των πραγμάτων βάζεις τον εγωισμό σου σε δεύτερο πλάνο και πορεύεσαι με αυτό».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις