Άννα Αμανατίδου – Βίκυ Καγιά GNTM: Νέο σχόλιο της πρώην παίκτριας

LIFESTYLE

Άννα Αμανατίδου – Βίκυ Καγιά GNTM: Νέο σχόλιο της πρώην παίκτριας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Άννα Αμανατίδου - Βίκυ Καγιά GNTM: Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι ανέφερε πως μόνο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου της έχει προσφέρει βοήθεια και στήριξη

04.10.2022 | 10:53

Σε νέες δηλώσεις προχώρησε η Άννα Αμανατίδου και αναφέρθηκε στις απαντήσεις που έδωσε δημόσια η Βίκυ Καγιά και είπε πως η ίδια δεν επικοινώνησε ποτέ μαζί της. Το νεαρό μοντέλο μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και εξήγησε πως και μίλησε με τη Βίκυ Καγιά και εκείνη δεν ήταν πρόθυμη να τη βοηθήσει. Προ λίγων ημερών, το μοντέλο δήλωσε πως η Βίκυ Καγιά δεν επιδίωξε ποτέ να τη βοηθήσει εκτός του GNTM, σε αντίθεση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Απαντώντας σε αυτό, η παρουσιάστρια και μοντέλο Βίκυ Καγιά ανέφερε το εξής: «Δεν έχω έρθει ποτέ σε επαφή με την Άννα. Δεν μου ζήτησε ποτέ βοήθεια και με χαρά, να της την έδινα αν μου τη ζήταγε. Όσα κορίτσια έχουν έρθει και μου έχουν γράψει μήνυμα, μου έχουν τηλεφωνήσει κι έχουν έρθει κοντά μου, ό,τι χρειάστηκαν ήμουν εκεί».

Έτσι, στις σημερινές δηλώσεις της, η Άννα Αμανατίδου απαντάει στη Βίκυ Καγιά, λέγοντας πως «Υπήρχε επικοινωνία με την κυρία Καγιά, γιατί ήθελα παραπάνω καθοδήγηση σχετικά με το ποιο πρακτορείο που ήταν προτιμότερο να πάω, για να με συμβουλέψει. Μου απάντησε σε αυτό το μήνυμα, αλλά δεν μου απάντησε περεταίρω. Δεν με βοήθησε στην πράξη. Δεν με στενοχωρεί κάτι, ούτε θέλω να δημιουργήσω κάποια κόντρα με την κυρία Καγιά. Ίσα ίσα είμαι πολύ ευγνώμων για την πορεία του παιχνιδιού και την αναγνωρισιμότητα που κέρδισα», είπε.

Exit mobile version