Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Φεβρουαρίου 2023

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαίρη Χρονοπούλου – υγεία: «Έζησα τραγικές ιστορίες, 20 χρόνια παράλυτη και παχύσαρκη, ένα τέρας»
LIFESTYLE

Μαίρη Χρονοπούλου – υγεία: «Έζησα τραγικές ιστορίες, 20 χρόνια παράλυτη και παχύσαρκη, ένα τέρας»

Μαίρη Χρονοπούλου - υγεία: «Μετά από αγώνα 2 χρόνων με τον φυσιοθεραπευτή μου κατόρθωσα και περπάτησα» πρόσθεσε

Για την αξία της φιλίας στη ζωή της, αλλά και το πόσο της λείπει ο κινηματογράφος μίλησε η Μαίρη Χρονοπούλου σε πρόσφατες δηλώσεις της. Η ηθοποιός είπε ακόμη, στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!», ότι για 20 χρόνια υπέφερε όσον αφορά την υγεία της. Αποκάλυψε ακόμη, μια ιστορία παρενόχλησής της. Για του φίλους της, η Μαίρη Χρονοπούλου είπε: «στο χρηματιστήριο της ζωής πόνταρα στην καλύτερη μετοχή, την φιλία». «Μου λείπει αφάνταστα ο κινηματογράφος, στο θέατρο έπληττα λίγο» απαντά σε σχετική ερώτηση ενώ αποκαλύπτει πως έχει δεχθεί και τηλεοπτικές προτάσεις, ωστόσο τις απέρριψε γιατί τις έκρινε “σαχλές”. Είπα 10 φράσεις στο “Έτερος Εγώ” του Σωτήρη Τσαφούλια και ένιωσα ευτυχισμένη» τόνισε.

Όσο για το κίνημα #MeToo και τις καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάματος, η ηθοποιός δήλωσε πως δεν δέχτηκε ποτέ παρενόχληση εντός του επαγγελματικού της χώρου παρά μόνο εκτός. Σχετικά με την κατάσταση της υγείας της ανέφερε ότι: «Έζησα τραγικές ιστορίες τα τελευταία 20 χρόνια, παράλυτη και παχύσαρκη, ένα τέρας. Μετά από αγώνα 2 χρόνων με τον φυσιοθεραπευτή μου κατόρθωσα και περπάτησα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις