Βίντεο: Θεοσεβούμενοι δράστες κλοπής στη Θεσσαλονίκη

ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο: Θεοσεβούμενοι δράστες κλοπής στη Θεσσαλονίκη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πέτρος Καρσιώτης

Το απίστευτο περιστατικό κατέγραψε κάμερα εσωτερικού κυκλώματος ασφαλείας του καταστήματος

03.10.2022 | 07:52

Δεν ξανάγινε. Τη βοήθεια του… Θεού ζήτησαν δύο δράστες κλοπής σε ζαχαροπλαστείο της Θεσσαλονίκης, κάνοντας χαρακτηριστικά ο ένας από τους δύο τον… σταυρό του, πριν βάλει τα χέρια του στα χρήματα της ταμειακής μηχανής του καταστήματος!

Του Πέτρου Καρσιώτη

Το απίστευτο περιστατικό κατέγραψε κάμερα εσωτερικού κυκλώματος ασφαλείας του καταστήματος και οι υπεύθυνοι που το είδαν καρέ-καρέ, αλλά και οι αστυνομικοί, που κλήθηκαν στον τόπο της κλοπής, έκαναν κι αυτοί τον… σταυρό τους με αυτά που είδαν… Όλα συνέβησαν, όταν δύο δράστες, αγνώστων στοιχείων, ακόμη, για την Αστυνομία, που τους ψάχνει, μπήκαν στο ζαχαροπλαστείο, την ώρα που είχε λήξει η λειτουργία του, αλλά στο εσωτερικό του βρίσκονταν γυναίκες που είχαν αναλάβει τον καθαρισμό του προκειμένου να είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους πελάτες του και πάλι την επομένη το πρωί.

Ξαφνικά, εμφανίστηκαν δύο άτομα, τα οποία, σύμφωνα με τα στοιχεία του ρεπορτάζ, δεν πήγαν στα… γλυκά, αλλά πέρασαν και οι δύο πίσω από το ταμείο και εκεί ο ένας εκ των δύο έκανε τον σταυρό του, πριν σηκώσουν τα χρήματα. Το ποσό ήταν γύρω στα 300 ευρώ, με τους δύο δράστες, μόλις τα πήραν, να σπεύδουν να διαφύγουν από το κατάστημα, πριν οι καθαρίστριες συνειδητοποιήσουν τι ακριβώς συνέβη.

Το περιβόητο βίντεο βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών της ασφάλειας οι οποίοι το εξετάζουν καρέ-καρέ, στην προσπάθειά τους μέσα από αυτό να φθάσουν στους…θεοσεβούμενους δράστες της κλοπής. Παράλληλα, έφθασαν στο ζαχαροπλαστείο και αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, οι οποίοι πήραν αποτυπώματα από τα σημεία στα οποία κινήθηκαν οι μυστηριώδεις δράστες. Καθόλου… θεοσεβούμενος, όμως, δεν ήταν ένας άγνωστος στον Βόλο. Εκείνος, εισέβαλε σε κατάστημα take away με… σφυρί και άρπαξε χρηματικό ποσό και κούτες με τσιγάρα, μέσα σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα, απ’ ό,τι υπολόγισαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Βόλου, που ψάχνουν να ταυτοποιήσουν τον δράστη πριν προλάβει να επαναλάβει την εισβολή με το σφυρί.

Exit mobile version