Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Πώς να βάλω περισσότερα ρούχα στη βαλίτσα: To trick TikToker
PLUS

Πώς να βάλω περισσότερα ρούχα στη βαλίτσα: To trick TikToker

Πώς να βάλω περισσότερα ρούχα στη βαλίτσα:

Μια μητέρα από την Αυστραλία εντυπωσίασε χιλιάδες ανθρώπους αποκαλύπτοντας μια απλή μέθοδο εξοικονόμησης χώρου για το δίπλωμα των ρούχων πριν από ένα μακρινό ταξίδι. Η Chantel Mila, η οποία χρησιμοποιεί το όνομα Mama Mila στο TikTok και στο Instagram, δήλωσε ότι το εύκολο δίπλωμά της βοηθά «στην πρόληψη τσαλακώματος και στην εξοικονόμηση χώρου».

Η μητέρα δύο παιδιών από τη Μελβούρνη έδειξε στους ακολούθους της δύο εύκολους τρόπους για να διπλώσει μπλούζες και παντελόνια σε μικρά «ρολά» ρούχων.

1. Πουκάμισα και t-shirts

Η Mila τοποθέτησε πρώτα το μπλουζάκι επίπεδα στο κρεβάτι της. Στη συνέχεια ανέτρεψε και δίπλωσε ένα μικρό κομμάτι από το κάτω μέρος για να φτιάξει μια μανσέτα. Στη συνέχεια δίπλωσε τα μανίκια προς τα μέσα, προς το κυρίως μέρος της μπλούζας, και μετά όλο το μπλουζάκι, μέχρι να γίνει μια λεπτή γραμμή. Έπειτα τύλιξε αυτό που είχε μείνει σε ρολό μέχρι να φτάσει στη μανσέτα και το έβαλε μέσα.

2. Παντελόνια, τζιν και σορτς

Τα κάτω μέρη των ρούχων είναι πολύ πιο εύκολο να διπλωθούν συμπαγώς λόγω της διάταξής τους. Η Mila απλώς δίπλωσε κάθε πόδι παντελονιού προς τα πάνω και στη συνέχεια στη μέση πριν διπλώσει το παντελόνι μέσα στον εαυτό του μέχρι να γίνει αρκετά μικρό χωρίς να είναι ογκώδες.

Χιλιάδες άνθρωποι που είδαν το βίντεο εντυπωσιάστηκαν με το εύκολο δίπλωμά της. «Τόσα πολλά έξυπνα διπλώματα!» είπε μια γυναίκα. «Αυτό είναι εξαιρετικό – πάντα παίρνω επιπλέον βαλίτσες γιατί δεν έχω χώρο!» πρόσθεσε μια άλλη.

 

@mama_mila_ Prevent wrinkles + save space with these two simple folds 🧳 #foldinghacks #travelhacks ♬ cola – recordaudios.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις