Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αιμίλιος Χειλάκης – Αθηνά Μαξίμου γάμος: Τα σπάνια στιγμιότυπα με αφορμή την επέτειό τους
LIFESTYLE

Αιμίλιος Χειλάκης – Αθηνά Μαξίμου γάμος: Τα σπάνια στιγμιότυπα με αφορμή την επέτειό τους

Αιμίλιος Χειλάκης - Αθηνά Μαξίμου γάμος: Η Αθηνά Μαξίμου και ο Αιμίλιος Χειλάκης έχουν συνεργαστεί πολλές φορές και κρατούν χαμηλό προφίλ όσον αφορά στην προσωπική τους ζωή

Με αφορμή την επέτειο του γάμου της με τον Αιμίλιο Χειλάκη, η Αθηνά Μαξίμου μοιράστηκε στο Instagram μερικές φωτογραφίες από την ημέρα που ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.
«16 χρόνια πριν… σαν σήμερα!

Ο αστείος τρόπος που έκανε πρόταση γάμου ο Αιμίλιος Χειλάκης στην σύζυγό του

Οι Όρκοι γίναν Χρόνοι… άξιοι! Άξιοι πολεμιστές της λύπης, του πένθους, του εγωισμού, της βασάνου, της δυσκολίας… Γενναίοι ιερείς της χαράς, της ελαφράδας και της αθωότητας… ΜΑΖΙ!!! Συνοδοιπόροι στο ταξίδι της ζωής! Σύντροφοι στις αγωνίες! Συγκάτοικοι στην αγάπη μας! Συνέταιροι στη μεγαλύτερη επένδυση της ζωής: στον Άλλον! Να μας χαιρόμαστε θησαυρέ της ζωή μου! Αιμίλιέ μου!» έγραψε η Αθηνά Μαξίμου στη λεζάντα της ανάρτησης.

Δακρύζουν όταν μιλούν ο ένας για τον άλλον:

Η Αθηνά Μαξίμου και ο Αιμίλιος Χειλάκης έχουν συνεργαστεί πολλές φορές και κρατούν χαμηλό προφίλ όσον αφορά στην προσωπική τους ζωή. Σε παλιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό HELLO! η Αθηνά Μαξίμου είχε δηλώσει για τον σύζυγό της, Αιμίλιο Χειλάκη «Όταν επιλέγεις να είσαι με έναν άνθρωπο, κατά κάποιο τρόπο επιλέγεις και ένα άλλο παράθυρο ζωής, μια άλλη σκέψη. Σίγουρα βοήθησε και πάντα βοηθάει ένας άνθρωπος δίπλα σου γιατί καθρεφτίζεσαι. Γι’ αυτό δεν θέλουμε να είμαστε μόνοι μας, ώστε να αναπροσδιοριζόμαστε, να επανατοποθετηθούμε απέναντι στα ίδια ή σε καινούργια πράγματα… Ο Αιμίλιος έχει κάτι το οποίο αγαπώ πάρα πολύ. Είναι πολύ δραστήριος άνθρωπος, ενώ εγώ είμαι εξωτερικά οκνηρή. Οπότε η αλλαγή που έχει επιφέρει ο Αιμίλιος στη ζωή μου είναι ότι μπορώ να είμαι καλά με αυτή την ησυχία μου».

Αθηνά Μαξίμου σε Αιμίλιο Χειλάκη: Έχεις πλουτήνει τη ρίζα μου στη ζωή

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις