Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μπαλατσινού Instagram: Απαθανάτισε τον Κικίλια να χορεύει με τον γιο τους σε εκδήλωση
LIFESTYLE

Μπαλατσινού Instagram: Απαθανάτισε τον Κικίλια να χορεύει με τον γιο τους σε εκδήλωση

Ο Υπουργός Τουρισμού κρατά στην αγκαλιά του τον Παναγιώτη - Αντώνιο και χορεύουν το «Γιάννη μου, το μαντήλι σου»

Με αφορμή μία έκθεση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, 30 Σεπτεμβρίου, ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού μαζί με τον γιο τους, Παναγιώτη – Αντώνιο έδωσαν το «παρών» στο Ζάππειο. Η Τζένη Μπαλατσινού μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο από την εκδήλωση μετά την έκθεση, με προϊόντα από την Ήπειρο, όπου πήγαν οικογενειακώς. Πρόκειται για έναν θεσμό, όπου παραγωγοί της Ηπείρου εκθέτουν την παραγωγή τους και πολλοί καταναλωτές επισκέπτονται και δοκιμάζουν τα προϊόντα τους.

Μετά το τέλος της έκθεσης, ακολούθησε μία εκδήλωση με παραδοσιακή μουσική και χορούς. Εκεί η παρουσιάστρια απαθανάτισε τον σύζυγό της, Βασίλη Κικίλια και τον γιο τους, Παναγιώτη – Αντώνιο να  παρακολουθούν το μουσικό σχήμα. Ο Υπουργός Τουρισμού κρατούσε στην αγκαλιά του τον σχεδόν 3 ετών γιο τους και χόρευαν στους ρυθμούς του τραγουδιού «Γιάννη μου, το μαντήλι σου».

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο Instagram η Τζένη Μπαλατσινού:

Η Τζένη Μπαλατσινού μοιράζεται συχνά οικογενειακά τους στιγμιότυπα στα social media. Το καλοκαίρι, ανέβασε φωτογραφίες από τις διακοπές με τον υπουργό και το παιδί τους.  Τον Δεκαπενταύγουστο, ευχήθηκε στους ακόλουθούς της μέσα από μία σπάνια οικογενειακή φωτογραφία τους. Φορώντας τα μαγιο τους, οι δυο γονείς ποζάρουν κοιτώντας τη θάλασσα και στη μέση βρίσκεται ο γιος τους με το καπέλο του. Όπως ενημέρωσε η Τζένη Μπαλατσινού, εκείνες τις μέρες βρίσκονταν στο Μαράθι. Στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε: «Χρόνια πολλά σε όλους και σε όλες! Αγάπη, υγεία και μια σφιχτή αγκαλιά σε όλους όσους αγαπάμε».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις