Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Πάρις Χίλτον: «Δεν είμαι μια χαζή ξανθιά, απλώς την κάνω πολύ καλά»
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πάρις Χίλτον: «Δεν είμαι μια χαζή ξανθιά, απλώς την κάνω πολύ καλά»

Η Πάρις εξήγησε επίσης πως, σε αντίθεση με ό,τι πιστεύεται γενικά, έπρεπε να δουλέψει σκληρά για να κάνει το ξεκίνημά της

Σε συνέντευξή της στο ισπανικό περιοδικό Instyle, η Πάρις Χίλτον μίλησε για την ταμπέλα της “χαζής ξανθιάς” που την ακολουθεί σε όλη της την καριέρα και επιβεβαίωσε ότι θα πρωταγωνιστήσει σε μια νέα σειρά του Netflix. «Δεν είμαι μια χαζή ξανθιά, απλά ήμουν πολύ καλή στο να προσποιούμαι», εξήγησε η ίδια. Η διάσημη celebrity δε δίστασε να αναφερθεί και στις προκαταλήψεις που έχει διαμορφώσει ο κόσμος για την ίδια. «Προερχόμενη από μια οικογένεια με σημαντικό επώνυμο, νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι νομίζουν ότι θεωρώ πράγματα δεδομένα ή ότι είμαι κακομαθημένη, ότι έχω πάντα έτοιμο φαγητό και ότι δεν έχω δουλέψει ούτε μια μέρα της ζωής μου. Αλλά πρόκειται για μια άποψη που απέχει πολύ από την πραγματικότητα».

Η Πάρις εξήγησε επίσης πως, σε αντίθεση με ό,τι πιστεύεται γενικά, έπρεπε να δουλέψει σκληρά για να κάνει το ξεκίνημά της, χωρίς καμία βοήθεια αρχικά. «Έχω δουλέψει σκληρά και ποτέ δεν συμπεριφέρθηκα σκεπτόμενη ότι είμαι διαφορετική από τους άλλους. Παρακολουθώντας με στο The Simple Life, ο κόσμος υποθέτει ότι έτσι είμαι και στην πραγματική ζωή, αλλά ήταν ένας ρόλος. Είμαι έξυπνη. Δεν είμαι χαζή ξανθιά, απλά είμαι πολύ καλή στο να προσποιούμαι ότι είμαι».

Θέλω να δείξω στα κορίτσια ότι μπορείς να φοράς ροζ, να φοράς στιλέτο και πάλι να είσαι το αφεντικό

Στη συνέχεια, η ίδια εκμυστηρεύεται πως κάτι που πολύ κόσμος δεν αντιλαμβάνεται είναι πως στους κοσμικούς κύκλους η ίδια δεν ένιωθε ποτέ αποδεκτή και καλοδεχούμενη. «Άνθρωποι από την υψηλή κοινωνία της Νέας Υόρκης ρωτούσαν ‘Γιατί αυτό το κορίτσι είναι ντυμένο έτσι;’ Αλλά, ποτέ δεν ακολούθησα τις τάσεις». Αυτό που μου άρεσε ήταν να τις δημιουργώ. Θέλω να δείξω στα κορίτσια ότι μπορείς να φοράς ροζ, να φοράς στιλέτο και πάλι να είσαι το αφεντικό.» Η ίδια, η οποία θεωρείται δικαίως μία από τις πρώτες influencers στον κόσμο, βρίσκει συναρπαστικές τα σύγχρονα trends στα μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της.

«Είναι υπέροχο να βλέπω ότι οι φωτογραφίες και τα looks μου συνεχίζουν να εμπνέουν, να εμφανίζονται στις καλύτερες επιδείξεις μόδας και να κάνουν αναφορές σε αυτά οι νεότερες γενιές στο Instagram ή στο TikTok.» «Είναι διασκεδαστικό να βλέπεις την επιρροή που είχα στην ποπ κουλτούρα τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Ακόμα λάμπω, ακόμα είμαι ευγενική και αυθεντική, ακόμα φοράω ροζ, απλώς έχω ωριμάσει… Επικεντρώνομαι στην επιχείρησή μου, στο να έχω αντίκτυπο στον κόσμο και στην οικογένειά μου.»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις