Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πολυτεχνειούπολη: Σκληρός Αλβανός, μέλος της συμμορίας με τα καλάσνικοφ που βίαζε γυναίκες
ΕΛΛΑΔΑ

Πολυτεχνειούπολη: Σκληρός Αλβανός, μέλος της συμμορίας με τα καλάσνικοφ που βίαζε γυναίκες

Συνελήφθη στην Πρέβεζα

Και η άγρια συμμορία των Αλβανών με τα καλάσνικοφ, που πριν από δέκα χρόνια πάγωσε το πανελλήνιο όταν αποκαλύφθηκε ότι στη διάρκεια των ληστρικών επιδρομών του τρόμου σε οικίες των Νοτίων και Βορείων Προαστίων, εκτός των ληστειών βίαζαν και τις γυναίκες ενοίκους (!), είχε βρει… άσυλο, στην Πολυτεχνειούπολη!

Πέτρος Καρσιώτης
Του Πέτρου Καρσιώτη

Για του λόγου το αληθές, ο σκληρός Αλβανός κακοποιός, ο διαβόητος «Πέπα», που συνελήφθη σε ξενοδοχείο στην Πρέβεζα, οπλισμένος με υποπολυβόλο μαζί με την φίλη του, ήταν από τα μέλη εκείνης της αδίστακτης, απάνθρωπης συμμορίας, που δεν δίσταζε να βιάζει γυναίκες, ακόμη και αν βρίσκονταν τα ανήλικα παιδιά τους, στο διπλανό δωμάτιο… Ο συγκεκριμένος ήταν, κατά την Αστυνομία, συνεργάτης του Αλβανού «Τζούλιο», «αρχηγού των αρχηγών» των τριών συμμοριών της Πολυτεχνειούπολης, αλλά και μέλος άλλης συμμορίας ληστών σε διάφορες περιοχές της χώρας. Αποφυλακισμένος εδώ και έναν χρόνο, συνέχιζε τη δράση του σε Αττική, Κόρινθο, Λαμία και Ναύπακτο. Είτε με ληστείες είτε με κλοπές οχημάτων για να μεταβαίνει και να διαφεύγει στους στόχους των ληστρικών επιδρομών.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, συνελήφθησαν   από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, συνελήφθησαν απογευματινές ώρες της  Τετάρτης,  μέλη συμμορίας, που διέπραττε καταστήματα και κλοπές οχημάτων, σε Αττική, Λαμία, Κόρινθο και Ναύπακτο. «Παράλληλα», αναφέρεται από την ΕΛ.ΑΣ  “ταυτοποιήθηκαν ως μέλη μίας απ’ τις εγκληματικές οργανώσεις, που δρούσαν με έδρα και ορμητήριο την Πολυτεχνειούπολη του Ζωγράφου”. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, η νέα δράση του 32χρονου «Πέπα» ξεκίνησε τον Ιούλιο.

Λέει η Αστυνομία:

«Όπως προέκυψε από την έρευνα, τα μέλη της συμμορίας τουλάχιστον από τον Ιούλιο του 2022, δραστηριοποιούνταν στη διάπραξη ένοπλων ληστειών σε καταστήματα, ενώ προέβαιναν και στην κλοπή οχημάτων τα οποία χρησιμοποιούσαν ως μέσα μετάβασης και διαφυγής από τα σημεία των ληστειών. Εξιχνιάστηκαν 3 περιπτώσεις ενόπλων ληστειών και μία απόπειρα ληστείας σε καταστήματα, καθώς και 2 περιπτώσεις κλοπών οχημάτων.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Υποπολυβόλο,2 γεμιστήρες, 50 φυσίγγια, 535 ευρώ, ρολόι χειρός, είδη ρουχισμού και παπούτσια που χρησιμοποιήθηκαν σε ληστείες, αυτοκίνητο και 3 κινητά τηλέφωνα». Στη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, περιλαμβάνονται δύο ακόμη άτομα, τα οποία είναι έγκλειστα σε Καταστήματα Κράτησης. Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις